Albalact

Produse
Filtre
Subcategorie
Categorii produse
Dieta si lifestyle
Din aceasta categorie
Procent de grasime
Tip ambalaj
Tip Produs
Interval preț

Albalact - Gustul autentic al lactatelor naturale

Albalact este un brand al companiei cu acelasi nume, cu o istorie de peste 40 de ani in productia de lactate proaspete si naturale. Intr-o lume in care produsele procesate si artificiale sunt la ordinea zilei, Albalact se remarca prin faptul ca valorifica bogatia naturala a laptelui, printr-un proces traditional de prelucrare, care garanteaza calitatea si gustul autentic al produselor sale.

Albalact - Cand traditia devine o arta

Albalact este mai mult decat un simplu brand de produse lactate, este o promisiune a autenticitatii si a traditiei, care isi are radacinile in lucrurile simple si naturale. De-a lungul anilor, Albalact a devenit sinonim cu gustul bun si cu produsele naturale, realizate dupa retete vechi si traditionale.

Albalact - O poveste de succes in prelucrarea laptelui

Povestea Albalact este povestea laptelui si a bogatiei care vine din lucrurile simple. Este povestea unei companii care a inceput ca un mic atelier de prelucrare a laptelui si care, datorita pasiunii si dedicarii angajatilor sai, a devenit unul dintre cei mai importanti producatori de lactate proaspete si naturale din Romania.

Produsele Albalact: Adevarate delicatese pentru iubitorii de lactate

Produsele Albalact sunt printre cele mai apreciate si mai iubite produse lactate din Romania. Gustul autentic si calitatea constanta sunt elementele care le fac preferatele consumatorilor. Printre cele mai populare produse se numara smantana si untul Albalact, care au devenit deja branduri in sine. In plus, Albalact a dezvoltat si alte produse, cum ar fi laptele proaspat si lactatele de baut traditionale, care sunt deja foarte apreciate de consumatori.

Albalact Smantana 18% grasime
Smantana Albalact este produsa din lapte proaspat si are un continut de grasime de 18%. Este perfecta pentru a fi folosita in diferite retete, pentru a adauga un gust cremos si delicios mancarurilor preferate, sau pentru a fi mancata simpla, pe paine.

Albalact Lapte Integral 3.5% grasime
Laptele integral Albalact are un continut de grasime de 3.5% si este produs din lapte proaspat, astfel incat are un gust autentic si o calitate superioara. Este potrivit pentru a fi consumat simplu, cu cereale, sau in diferite retete.

Albalact Unt 82% grasime
Untul Albalact este un produs de calitate superioara, cu un continut de grasime de 82%. Este produs din smantana proaspata si are un gust bogat si cremos. Este perfect pentru a fi folosit la prajituri, pentru a imbogati gustul mancarurilor preferate, sau pentru a fi mancat la mic dejun cu paine si dulceata sau gem.

Albalact Lapte batut 2% grasime
Laptele batut Albalact este un produs traditional, cu un continut de grasime de 2%. Este un produs proaspat si natural, cu un gust acru placut si o textura consistenta. Este ideal pentru a fi consumat simplu sau pentru a fi folosit in diferite retete, pentru a adauga un gust autentic si delicios.

Albalact Sana 3.6% grasime
Sana Albalact este un produs traditional, cu un continut de grasime de 3.6%. Este produsa din lapte proaspat si are un gust acru placut, cu o textura laptoasa. Este ideala pentru a fi consumata simplu sau pentru a fi folosita in diferite retete.

Albalact Chefir 3% grasime
Chefirul Albalact este un produs traditional, cu un continut de grasime de 3%. Este produs din lapte proaspat si are un gust acru placut, cu o textura cremoasa. Este bogat in nutrienti si bacterii benefice, ceea ce il face un produs ideal pentru mentinerea unei stari bune de sanatate.

Albalact este un brand cu o istorie bogata in prelucrarea laptelui si producerea de lactate proaspete si naturale, care isi mentine traditia si autenticitatea in produsele sale de peste 40 de ani. Albalact se remarca prin gustul autentic si calitatea constanta a produselor sale, care au devenit preferatele consumatorilor romani.

In plus, Albalact continua sa inoveze si sa dezvolte noi produse, mentinandu-si in acelasi timp promisiunea de a oferi produse naturale si calitatea superioara. Daca vrei sa experimentezi gustul autentic al laptelui si al lactatelor proaspete si naturale, Albalact este un brand care trebuie incercat.