Bauturi si Tutun

7510 Produse
Sucuri
Bere sticla
Bere doza
Vin rosu
Vin rose
Vin alb
Vin spumant
Spirtoase
Filtre
Subcategorie
Brand
Aroma
Cantitate
Din aceasta categorie
Marca Proprie
Tip ambalaj
Tip Produs
Tip vin
Interval preț

Beneficiile consumului de apa imbuteliata

Toti oamenii trebuie sa bea o anumita cantitate de apa in fiecare zi pentru a ramane hidratati si sanatosi. Cantitatea de apa recomandata de specialisti pentru consumul zilnic este de 2 litri de apa pe zi, in jur de 8 pahare de apa, si desi pare foarte putin, multor dintre noi ne este greu sa o bem!

Apa imbuteliata poate fi depozitata usor;
Este foarte buna la gust si are adaos de nutrienti;
Apa la sticla nu contine impuritati.

Pe auchan.ro poti gasi cele mai iubite brand-uri romanesti de apa imbuteliata, asa ca poti sa iti alegi favorita, fie ca esti bautor de apa Aqua Carpatica, apa Bucovina sau apa Borsec.

Cateva lucruri interesante despre bere

Berea este una dintre bauturile cele mai consumate si iubite de majoritatea oamenilor din lume. Iata cateva lucruri foarte interesante despre bere:

Oamenii consuma mai mult de 200 de miliarde de litri de bere pe an, in toata lumea;
Cea mai veche bere dateaza din 1040;
China este cea mai mare producatoare de bere din lume cu peste 47 de kilolitri de bere produsi pe an;
Republica Ceha a fost prima tara care a deschis un muzeu al berii;
“Snake Venom” este cea mai puternica bere din lume cu un volum de alcool de 67.5%.

Daca si tie iti place berea, gasesti in magazinul nostru online, printre varietatea de sortimente bere Ciucas, bere Kozel, bere Azuga sau bere artizanala.

Descopera cum sa servesti vinul

Esti un iubitor de vinuri sau doresti acum sa incepi sa explorezi aceasta bautura atat de populara in intreaga lume? Iata cateva informatii ce iti vor fi de folos pentru a descoperi gustul si a te indragosti iremediabil de vin! Nu exista o modalitate corecta sau gresita de a gusta vinul, este simplu, iti place sau nu iti place ceea ce ai in pahar? Insa, poti incerca sa potentezi gustul vinului incercand sa il amesteci putin inainte rotind paharul si lasand aerul sa intre, si de asemenea este foarte important sa il mirosi inainte sa il gusti.

Majoritatea oamenilor iubesc vinul tocmai pentru gustul lui delicious! Insa, pentru a pastra un gust cat mai perfect, este foarte importanta decantarea vinului si pastrarea sticlelor la temperaturile potrivite.
Cele mai importante trei tipuri de vin sunt: vinul alb, vinul rose si vinul rosu. Pe auchan.ro gasesti vinuri de toate sortimentele, de la vin alb demisec pana la vin Beciul Domnesc.

Pe langa consumul de vin si bere, majoritatea dintre noi mai avem si alte mici “placeri vinovate”. De aceea, pe auchan.ro, avem un sortiment bogat de bauturi spirtoase: whisky, vodka, rom, gin, tequila, energizante si tigari (tigari electronice, tigari slim, tigari Dunhill).