Produse

BIC - Lider in produse de papetarie, brichete si aparate de ras

De peste 60 de ani, brandul BIC este cunoscut pentru inovatia si calitatea produselor sale simple si fiabile, care sunt la indemana oricui, oriunde, oricand. BIC a inceput ca o afacere de familie, infiintata in Franta in 1950, iar astazi este o companie cotata la bursa din Paris. Este numarul 2 mondial pentru produse de papetarie si numarul 1 mondial pentru brichete de marca. In plus, BIC se afla pe locul 2 in Europa, SUA si Brazilia pe piata aparatelor de ras de unica folosinta (in volum).

Povestea BIC: De la o afacere la familie la o companie internationala

BIC a inceput cu un simplu stilou, cu scopul de a crea un instrument de scriere fluid si fara efort. Dar ceea ce a rezultat a fost mult mai mult: BIC a democratizat arta scrisului si a oferit tuturor puterea de exprimare creativa. Astazi, BIC continua sa aduca simplitate si bucurie in viata de zi cu zi prin realizarea produselor care fac parte din viata fiecarei persoane.

Produsele BIC: Diversitate si calitate in produse de papetarie si uz zilnic

Brandul BIC este cunoscut pentru gama sa variata de produse simple si fiabile. De la aparate de ras pentru barbati si femei, pana la creioane colorate si pixuri, produsele BIC sunt confectionate din materiale de calitate si ofera o experienta de utilizare confortabila si fiabila. Fie ca ai nevoie de un instrument de scris pentru uz zilnic sau de un aparat de ras pentru o experienta usoara si precisa de epilare, BIC are o gama variata de produse care te pot ajuta sa iti indeplinesti sarcinile cu usurinta.

Iata cateva dintre cele mai populare produse din portofoliul BIC:

  1. Bricheta BIC J26 Maxi - Aceasta este o bricheta cu flacara reglabila, perfecta pentru aprinderea lumanarilor, a arzatoarelor si a gratarelor. Este disponibila in mai multe culori si este prevazuta cu o protectie pentru copii.
  2. Set de 3 pixuri BIC rotunde albastre - Aceste pixuri sunt ideale pentru scrierea zilnica si pot fi utilizate acasa, la birou sau la scoala. Acestea sunt confectionate dintr-un corp din plastic durabil si au varfuri rotunde de 1,0 mm.
  3. Aparat de ras pentru barbati BIC3 Sensitive cu 3 lame - Acest aparat de ras are o bara de lubrifiere cu aloe vera si vitamina E, oferind o experienta de ras neteda si confortabila. Este prevazut cu un maner ergonomic pentru o aderenta confortabila si sigura.
  4. Aparat de ras dispozabil pentru femei BIC Pure Lady Pink cu 3 lame - Aparatul de ras dispozabil pentru femei are trei lame si o bara de lubrifiere cu aloe vera si vitamina E, pentru un ras confortabil si precis. Este prevazut cu un maner ergonomic si este perfect pentru utilizarea acasa sau in calatorie.
  5. Set creioane colorate BIC Tropicolors - Setul de creioane colorate include 24 de creioane vibrante si viu colorate, perfecte pentru a desena si colora. Creioanele sunt realizate din lemn de calitate si sunt prevazute cu o mina rezistenta la rupere.
  6. Aparat de ras BIC Miss Soleil Sensitive Special Aqua B3 - Acest aparat de ras pentru femei are trei lame si o bara de lubrifiere cu aloe vera si vitamina E, oferind o experienta de ras confortabila si precisa. Este prevazut cu un maner ergonomic cu o forma speciala, care se potriveste perfect in mana femeilor.

Astfel, BIC este un brand de top in industria produselor de papetarie, brichete si aparate de ras, cunoscut pentru inovatie, calitate si diversitatea gamei de produse simple si fiabile. Pornind de la un simplu stilou, BIC a evoluat si a democratizat arta scrisului, aducand simplitate si bucurie in viata de zi cu zi a oamenilor din intreaga lume. Portofoliul BIC include produse variate, de la aparate de ras pentru barbati si femei, pana la creioane colorate si pixuri, realizate din materiale de calitate care ofera o experienta de utilizare confortabila si fiabila.

Indiferent de nevoile si preferintele fiecarui consumator, BIC are produse care pot ajuta la indeplinirea sarcinilor cu usurinta, iar popularitatea si reputatia brandului reflecta increderea pe care oamenii o au in produsele lor.