Produse

Colgate are grija de zambetul tau

Colgate-Palmolive este o companie americana de renume mondial, care detine in portofoliu numeroase produse de ingrijire personala, igiena orala, sapunuri si detergenti. Desi in prezent este cunoscuta in intreaga lume pentru produsele sale de igiena orala, istoria Colgate a inceput cu vanzarea de sapun, lumanari si amidon.

De la producator de sapun la lider mondial in igiena orala

In 1806, William Colgate a pus bazele companiei William Colgate & Company, deschizand primul magazin pe Dutch Street, in Manhattan. La inceput, compania a vandut sapunuri, lumanari si amidon. In 1873, compania a introdus prima pasta de dinti Colgate, un produs aromat, vandut in borcane. De-a lungul anilor, Colgate a continuat sa isi dezvolte portofoliul de produse de igiena orala si sa inoveze. In 1896, compania a lansat prima pasta de dinti ambalata la tub, Colgate Ribbon Dental Cream, o idee care i-a apartinut dentistului Washington Sheffield. In 1928, Palmolive-Peet a cumparat Colgate, iar cele doua companii au fuzionat, formand compania Colgate-Palmolive-Peet Company, care ulterior a devenit Colgate-Palmolive Company, numele actual al companiei.

Misiunea Colgate: Un zambet mai sanatos si o planeta mai curata

Colgate se angajeaza sa ofere o planeta mai curata si un viitor care sa ne faca sa zambim. Prin promovarea optimismului, compania se concentreaza pe crearea unei planete mai sanatoase si mai curate. Puterea optimismului este valorizata de Colgate ca o forta puternica pentru schimbare, incurajand oamenii sa actioneze pentru a face lumea un loc mai bun. Compania ofera tuturor posibilitatea de a-si tine sub control sanatatea orala, prin ridicarea standardelor de ingrijire orala si oferirea de resurse si informatii despre ingrijirea dintilor. Colgate se concentreaza, de asemenea, pe cresterea accesibilitatii ingrijirii orale, prin inititiave si proiecte sociale care vizeaza comunitatile mai putin privilegiate.

Produsele Colgate: Solutii complete pentru o igiena orala optima

Colgate ofera o gama larga de produse de ingrijire personala si igiena orala, cu ingrediente active speciale, care ajuta la mentinerea sanatatii dentare si prevenirea problemelor dentare. Printre produsele cele mai populare se numara pastele de dinti Colgate Total Whitening, Colgate Advanced White si Colgate Triple Action, apa de gura Colgate Plax, periutele de dinti Colgate ExtraClean si multe altele.

  1. Pasta de dinti Colgate Total Whitening este special conceputa pentru a oferi o protectie completa impotriva cariilor, gingivitei si placii bacteriene. Aceasta pasta de dinti ofera, de asemenea, un agent de albire a dintilor, ajutand la indepartarea petelor si la prevenirea aparitiei acestora.
  2. Pasta de dinti Colgate Advanced White este ideala pentru cei care doresc sa aiba dintii mai albi si mai stralucitori. Aceasta pasta de dinti contine ingrediente de albire, care ajuta la indepartarea petelor de pe dinti si la prevenirea aparitiei acestora. De asemenea, pasta de dinti Colgate Advanced White ofera o protectie completa impotriva cariilor, gingivitei si placii bacteriene.
  3. Pasta de dinti Colgate Triple Action este o pasta de dinti pentru o igiena orala completa, oferind protectie impotriva cariilor, gingivitei si placii bacteriene. Aceasta pasta de dinti ajuta la mentinerea smaltului dentar sanatos si la prevenirea cariilor. De asemenea, pasta de dinti Colgate Triple Action ofera o respiratie proaspata si o senzatie de curatare profunda, lasand dintii mai curati si mai sanatosi.
  4. Apa de gura Colgate Plax este un produs complementar pastei de dinti, oferind o protectie impotriva placii bacteriene si a respiratiei urat mirositoare.
  5. Periutele de dinti Colgate ExtraClean sunt special concepute pentru a ajuta la indepartarea placii bacteriene si prevenirea aparitia cariilor si gingivitei. Periutele de dinti Colgate ExtraClean au peri extra moi, care curata in mod delicat dintii si gingiile, fara a irita smaltul dentar.

Astfel, brandul Colgate este unul dintre cei mai importanti producatori de produse de igiena personala si igiena orala din intreaga lume, oferind solutii complete pentru mentinerea sanatatii dentare si prevenirea problemelor dentare. Cu o istorie de peste doua secole, compania Colgate-Palmolive si-a dezvoltat portofoliul de produse si a inovat in permanenta pentru a oferi solutii de ingrijire personala si igiena orala de cea mai buna calitate. De la pastele de dinti si periutele de dinti la apele de gura si alte produse complementare, Colgate are tot ce ai nevoie pentru mentinerea unei igiene orale optime.