Produse

D-Toys – Jocurile care creeaza o lume mai buna

D-Toys este o companie romaneasca de succes, specializata in productia de jocuri educationale, jocuri de societate si puzzle-uri pentru copii si adulti. Creata in inima Transilvaniei, compania si-a castigat reputatia datorita calitatii produselor sale si a angajamentului sau de a oferi o experienta de joc inegalabila. In 2022, D-Toys si-a schimbat numele in Roovi, dar misiunea si valorile sale fundamentale raman neschimbate.

Povestea D-Toys: Drumul succesului jucariilor educative

Pornita in anul 2001 de catre antreprenorul Tibor Fustos, D-Toys a fost initial o mica afacere de familie. Dar datorita eforturilor depuse de echipa sa si a angajamentului sau de a oferi produse de calitate superioara, compania a crescut rapid, devenind unul dintre cei mai mari producatori de jocuri din Europa Centrala si de Est.

Misiunea si valorile D-Toys (Roovi)

Roovi crede cu tarie ca jocul si joaca au o putere incredibila in dezvoltarea personalitatii, modeland caractere puternice prin experiente si provocari nebanuite. Insa, intr-o lume a vitezei, unde timpul pare ca se comprima, oamenii se straduiesc tot mai mult sa gaseasca un echilibru, iar timpul de calitate este tot mai putin. De aceea, prin tot ceea ce fac, incearca sa ajute oamenii sa-si redobandeasca timpul de calitate dupa care tanjesc. Roovi doreste sa contribuie la crearea unei vieti mai bune, mai fericite si mai implinite pentru fiecare om.

Produsele D-Toys: De la puzzle-uri la jocuri colective

Produsele D-Toys sunt cunoscute pentru calitatea lor superioara si varietatea lor. Acestea includ jocuri educationale, jocuri de societate, puzzle-uri pentru copii si adulti, carti de joc si multe altele. Fiecare produs D-Toys este conceput cu grija pentru a oferi o experienta de joc inegalabila, iar materialele folosite sunt de cea mai buna calitate.
Joc colectiv D-Toys Remi
O combinatie perfecta intre noroc si strategie, jocul D-Toys Remi ofera momente frumoase fiecarui membru al familiei. Cu reguli simple, dar provocari surprinzatoare, acest joc colectiv este perfect pentru serile de joc in familie sau pentru petrecerea timpului cu prietenii.
Carti de joc D-Toys
Cartile de joc D-Toys sunt concepute cu grija pentru a oferi o experienta de joaca amuzanta si sunt potrivite pentru jocuri individuale sau de grup. Disponibile intr-o varietate de teme, de la animale la personaje de desene animate, aceste carti de joc sunt perfecte pentru dezvoltarea abilitatilor de joc si pentru a petrece timp de calitate cu familia si prietenii.
Puzzle D-Toys Romania
O modalitate distractiva si educativa de a descoperi istoria si cultura Romaniei, puzzle-ul D-Toys Romania este o combinatie perfecta intre joc si invatare. Cu piese de calitate superioara si imagini vii si detaliate, acest puzzle este perfect pentru pasionatii de istorie si cultura sau pentru oricine doreste sa se relaxeze construind un puzzle.
Joc educativ D-Toys
Concepute pentru copii de toate varstele, jocurile educative D-Toys sunt o modalitate distractiva si interactiva de a invata si de dezvolta abilitati esentiale, cum ar fi matematica, gramatica, istoria si multe altele. Fiecare joc este conceput pentru a fi provocator, dar accesibil, si este perfect pentru a petrece timp de calitate cu copiii.
Joc colectiv Roovi Nu te supara
Un joc clasic reinventat, Roovi Nu te supara este o experienta de joc frumoasa si relaxanta pentru intreaga familie. Cu reguli simple, dar provocari surprinzatoare, acest joc colectiv este perfect pentru serile de joc in familie sau pentru petrecerea timpului cu prietenii.

D-Toys (Roovi) este un brand de succes din Romania, care se concentreaza pe productia de jocuri educationale, jocuri de societate si puzzle-uri pentru copii si adulti. Fiecare produs este conceput cu grija si este potrivit pentru petrecerea timpului de calitate cu familia si prietenii dar si pentru educatia prin joaca a celor mici. Indiferent daca esti pasionat de istorie si cultura, de jocuri de noroc sau de jocuri educative, D-Toys (Roovi) le are pe toate.