NESCAFÉ – Prima cafea care a ajuns pe luna

Cafeaua NESCAFÉ este una dintre cele mai indragite cafele de catre iubitorii din intreaga lume, datorita gustului sau intens si a modului usor de preparare. Cafeaua NESCAFÉ este prima cafea care a ajuns pe luna in 1969, alaturi de echipajul Apollo 11, Neil Armstrong, Buzz Aldrin si Michael Collins, in misiunea lor de pionierat.

Povestea NESCAFÉ – Cum a aparut cafeaua instant

Povestea NESCAFÉ incepe in anul 1929 atunci cand Nestlé a primit provocarea de a contribui la conservarea surplusului de cafea din Brazilia, urmare a caderii bursei de pe Wall Street.
Pentru a realiza acest lucru, Max Morgenthaler, specialistul in cafea Nestlé, a acceptat provocarea de a crea o ceasca de cafea delicioasa si autentica adaugand doar apa. In anul 1938, acesta a gasit solutia pentru cafeaua solubila si astfel a aparut NESCAFÉ. Numele brandului este format din primele trei litere din Nestlé si sufixul „café”, NESCAFÉ.

In 1939, ca urmare a inceperii celui de-Al Doilea Razboi Mondial, NESCAFÉ a fost un companion de nadejde pentru soldatii fortelor americane, care au indragit si promovat aceasta cafea care se prepara usor si avea un gust delicios. Astfel ca la sfarsitul anilor 1940, popularitatea NESCAFÉ a inceput sa creasca. Astazi, cafeaua NESCAFÉ se savureaza in peste 180 de tari si a devenit o cafea iubita in toata lumea.

Cafea cultivata cu respect

NESCAFÉ militeaza pentru sustenabilitate si ajutor reciproc. Planul NESCAFÉ este o modalitate de a sprijini cultivatorii de cafea sa aiba un trai mai bun, de la oferirea de ajutor pentru comunitatile locale pana la a inspira urmatoarea generatie de cultivatori, toate aceste lucruri fiind facute fara a afecta planeta.

Brandul NESCAFÉ este dedicat sustinerii si regenerarii comunitatilor partenere de fermieri si cultivatori de cafea, astfel incat toata lumea sa beneficieze de o viata mai frumoasa. Scopul acestui proiect este de a ajuta si a sustine milioane de tineri din intreaga lume sa beneficieze de oportunitati economice si de a oferi femeilor posibilitatea de a ocupa pozitii de conducere in cadrul grupurilor de fermieri si in organizatiile locale.

Produsele NESCAFÉ – Stam la un ness?

Cine nu a baut vreodata un ness? Aceasta cafea solubila are un gust imposibil de uitat. Cafeaua solubila NESCAFÉ vine intr-o multitudine de varietati, pentru a satisface papilele gustative pana si a celor mai pretentiosi consumatori.

 1. Cafea instant NESCAFÉ 3 in 1
  Unul dintre cele mai populare produse ale brandului NESCAFÉ sunt plicurile de cafea instant NESCAFÉ 3 in 1. Aceasta cafea instant la plic vine intr-o multitudine de varietati: NESCAFÉ 3 in 1 Strong, pentru un gust intens de cafea, NESCAFÉ 3 in 1 Original, pentru un gust echilibrat de cafea, NESCAFÉ 3 in 1 Mild, cu o aroma bogata si un gust fin de lapte, NESCAFÉ 3 in 1 Frappe, o cafea rece savuroasa pe care o poti prepara oriunde te-ai afla, NESCAFÉ 3 in 1 Zahar brun, aroma bogata a cafelei cu gust de lapte si zahar.

 2. Cafea capsule NESCAFÉ Dolce Gusto
  Cafeaua capsule NESCAFÉ Dolce Gusto este compatibila cu aparatele de cafea cu acelasi nume, si vine intr-o multitudine de variante pentru toate gusturile: cafea decafeinizata, pentru cei care doresc sa savureze gustul unei cafele fara cofeina, cafea cu lapte, cu o aroma intensa de cafea cu gust de lapte, flat white, pentru iubitorii de lapte dulce, cappuccino, pentru a te simti ca la cafenea chiar la tine acasa, caffe lungo, pentru o cafea lunga si savuroasa.

 3. Cafea solubila NESCAFÉ Gold
  NESCAFÉ Gold este o serie premium de cafea solubila de la acest brand, preparata din boabe de cafea atent selectionate, prajite perfect pentru o cafea delicioasa. NESCAFÉ Gold este o cafea care combina perfect boabele de cafea Arabica cu boabele de cafea Robusta, rezultand intr-un gust perfect catifelat si o aroma bogata. Cafeaua solubila NESCAFÉ Gold vine in 3 optiuni: NESCAFÉ Gold Clasic, NESCAFÉ Gold Espresso si NESCAFÉ Gold Crema.

 4. Cafea NESCAFÉ Brasero
  Cafeaua NESCAFÉ Brasero este cafeaua clasica cu savoare intensa si bogata, NESCAFÉ Strong este potrivita pentru consumatorii care prefera un gust puternic si bogat de cafea, NESCAFÉ Decaf este cafeaua potrivita persoanelor care nu consuma cofeina, NESCAFÉ Black Roast este creata din boabe de cafea de prima calitate cu aroma intensa si gust bogat, NESCAFÉ Crema este o cafea instant cu un gust fin si o aroma catifelata.

Orice tip de cafea preferi, brandul NESCAFÉ are un sortiment pentru fiecare gust. Alege sortimentul care iti place si lasa-te purtat de gustul intens si delicios al cafelei de la NESCAFÉ.