Proiecteaza Hipermarketul Viitorului2017-09-12T20:21:12+00:00

 

Dragi studenti, lectori si asistenti ai Facultatii de Arhitectura de Interior si ai Facultatii de Arhitectura din cadrul Universitatii de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu din Bucuresti,

Auchan si UAIUM va invita sa participati la un concurs inedit unde puteti castiga premii de peste 10.000 euro finantate de Auchan.

Ce trebuie sa faci?

  • Inscrie-te online aici https://goo.gl/forms/2thQ8xm3tbYYHImg1) in perioada 27 octombrie – 28 noiembrie 2016; nu uita sa completezi toate datele!
  • Pe 6 decembrie 2016 vom publica lista participantilor valizi;
  • Depune mapa de participare la secretariatul Facultatii de Arhitectura de Interior pana pe 22 februarie 2017;
  • Anuntam castigatorii pe 5 aprilie 2017.
  • Decernarea premiilor va avea loc in maximum 30 zile de la data livrarii solutiei armonizate*(vezi prezentare proiect/regulament de participare) intre cele 3 proiecte castigatoare ale premiului I din cele trei sectiuni ale concursului, dar nu mai tarziu de 20 mai 2017.

Asteptam cu interes mapele de proiect si va dorim mult succes!

 

Lista candidaturilor validate pentru participarea la concursul “Proiecteaza hipermarketul viitorului” este disponibila! Mapele de concurs vor fi depuse la secretariatul Facultatii de Arhitectura de Interior pana in 22 februarie 2017 (inclusiv).

Va dorim mult succes!

In cadrul parteneriatului dintre Universitatea de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu Bucuresti si Auchan Retail Romania, in perioada octombrie 2016 – aprilie 2017 s-a desfasurat concursul ‘Proiecteaza hipermarketul viitorului”. 
Concursul s-a adresat studentilor, absolventilor si asistentilor din cadrul universitatii. Acest concurs a vizat amenajarea spatiilor destinate colaboratorilor Auchan si a avut trei sectiuni: spatii de birouri, spatii de repaus si spatii sociale.
Premiile acordate sunt in valoare de 11.000 € (pentru fiecare sectiune, premiul I: 2000 €, premiul II: 1000 € si premiul III: 500 €). 
Juriul a decis acordarea urmatoarelor premii:
 
Sectiunea spatii birouri:
Premiul I: Butan Madalina;
Premiul II: Creteanu Mihai Cosmin;
Premiul III: Turturica Stefan Ciprian;
 
Sectiunea spatii repaus:
Premiul I: Lazar Bogdan si Badarau Iulian;
Premiul II: Trifa Raluca Maria;
Premiul III (ex aequo): Creteanu Mihai Cosmin si Butan Madalina; 
 
Sectiunea spatii sociale:
Premiul I: Butan Madalina;
Premiul II: Turturica Stefan Ciprian;
Premiul III: Creteanu Mihai Cosmin. 
 
Castigatorii vor fi contactati pentru stabilirea detaliilor privind acordare premiilor.