Filtre
 lei
 lei

Accesorii PC

Cablu USB 2.0 Qilive cu lungime de 1.8m
Cablu USB Hama cu mufa USB type B 1.8m
Cablu alimentare Qilive, 3 pin, laptop, 1.5m
Cablu Selecline,  vga, 1.5m
Cablu USB 3.0 Qilive cu lungime de 1.8m
Adaptor Qilive, usb3.1gigabiteth
Cablu Qilive, boxe 2 x 1.5mm, 10m
Cablu Qilive, vga extensie, 1.8m
Adaptor  Wireless Tenda U3
Cablu VGA Qilive cu lungime de 5m
Adaptor Qilive, displayport-vga
Adaptor Qilive, usb3.0 gigabit eth.
Adaptor Qilive, usb c-vga,full hd
Set Qilive, mufe f 6.5 tata, 2p

Computerul tau poate indeplini foarte multe functii, insa are nevoie de accesoriile potrivite pentru a face tot ceea ce iti doresti.

La Auchan iti oferim accesorii PC de cea mai buna calitate care sa te ajute sa iti utilizezi computerul la maximum. Inainte de a putea face orice actiune pe PC-ul tau, trebuie sa te asiguri ca acesta este conectat la priza.

Alege din gama variata oferita de Auchan la cel mai bun cablu alimentare si vei avea mereu un computer gata sa se deschida exact atunci cand ai nevoie de el. Pentru orice PC, relatia dintre unitatea centrala si monitor este foarte importanta. Ai nevoie de o conexiune buna, iar aceasta poate fi realizata doar cu ajutorul unui cablu VGA de calitate.

In oferta noastra poti descoperi produse de tip cablu VGA. Ai variante de cablu VGA cu conductori din cupru la preturi excelente si in dimensiuni variate, in asa fel incat sa iti poti pune la punct setup-ul visat pe biroul tau. Si prin USB poti conecta o multime de accesorii PC, precum gamepad-uri, playere audio sau aparate foto.

De asemenea la Auchan gasesti cablu USB 3.0 lung si cablu prelungitor USB-C de la producatori importanti. Alege calitatea si fii sigur ca ai parte doar de viteze mari si stabile pentru device-urile tale preferate. Iti oferim adaptor wireless daca vrei sa-ti conectezi unitatea centrala la PC fara cablu de retea, dar si adaptor display port-VGA.

Ramai pe site-ul Auchan.ro si in aplicatia noastra pentru a fi mereu la curent cu cele mai tari oferte si promotii pe care le-am pregatit special pentru tine. Daca nu gasesti in magazine modelele de accesorii PC, comanda-le direct online. Ti le livram chiar la tine acasa sau in cel mai apropiat magazin Auchan.

Programul MyCLUB Auchan se adreseaza persoanelor fizice care au varsta de peste 18 ani impliniti la data inscrierii și care accepta Termenele și Condițiile Programului. Ofertele MyCLUB Auchan sunt valabile in limita stocurilor disponibile. Beneficiile se acorda in limita a 12 unitati / card client o singura data in perioada promotiei. Cardul poate fi utilizat doar in legatura cu magazinele Auchan participante și pentru acțiuni promotionale indicate de Auchan si nu poate fi utilizat in legatura cu alti comercianți sau pentru alte activitati in afara celor mentionate in Termene si Conditii. Auchan nu raspunde pentru imposibilitatea utilizarii Cardului in perioada in care aceste este suspendat sau in perioada in care sunt efectuate intretineri sau reparatii tehnice la sistemul de utilizarea al Cardului.