Filtre
 lei
 lei

Accesorii TV

Cablu HDMI Selecline 1m
Telecomanda universala Stang ST-620 TLCM620Q
Telecomanda universala Selecline 863851
Cablu HDMI Hama cu canal ethernet 1.5m
Cablu HDMI Hama cu canal ethernet 3m
Adaptor HDMI - micro HDMI Qilive placat cu aur
Cablu HDMI high speed Qilive cu canal ethernet, 1.5m
Cablu coaxial Selecline cu mufe tata, 1m
Mufa coaxiala tata Qilive
Telecomanda universala Connect IT RM70
Cablu HDMI Qilive cu conector mini HDMI, 1.8m
Mufe tip F Hama pentru cablu coaxial 2 bucati
Adaptor HDMI Qilive la 90 grade
Mufa coaxiala tata Hama in unghi de 90 grade
Adaptor HDMI Qilive la 270 grade
Cablu HDMI Qilive cu canal ethernet, 3m
Cablu Selecline,  Jack 3.5 ta -2 rca ta, 1m
Cablu RCA - SCART Qilive, 1.5m
Mufa RJ45 HAMA, CAT 5, 8 piese
Cablu Selecline,  cat-5e utp, 1.0 m
Mufa coaxiala mama Qilive
Adaptor Qilive, dvi hdd 15p ta-dvi ma,an
Cablu coaxial ecranat Qilive 10m
Adaptor Qilive, 4pin s/3rca ma-scart ta
Splitter Qilive cu 4 iesiri
Cablu Qilive, hdmi t-t,eth,au, 3m
Cablu Qilive, usb c-hdmi ultra hd
Splitter Qilive cu 2 iesiri

Televizorul este un obiect de divertisment nelipsit din aproape orice locuinta. Pentru a putea beneficia de toate functiile sale, este important sa te asiguri ca ai toate accesoriile necesare.

In magazinele Auchan si pe site-ul Auchan.ro iti oferim o gama variata de accesorii TV din materiale de cea mai buna calitate. Conectivitatea este extrem de importanta pentru un aparat precum televizorul. De aceea, de la Auchan poti alege un adaptor televizor smart care sa iti permita sa il conectezi la laptop sau DVD player.

Tot la noi gasesti si cablu HDMI de diferite dimensiuni, cablu RCA - SCART, dar si adaptor mini HDMI. In plus, te asiguram ca ai acces la o imagine clara prin intermediul celor mai bune modele de adaptor mufa coaxiala. Dupa ce ti-ai setat televizorul si l-ai conectat la cablu sau la laptop, iti trebuie si accesorii TV prin care sa il controlezi eficient.

Alege din gama noastra variata un model de telecomanda universala sau tastatura wireless compatibila smart TV. De acum, nu trebuie sa iti mai faci griji ca nu iti poti folosi televizorul la capacitate maxima.

Pentru a fi sigur ca ai un device care va rezista un timp indelungat, cumpara de la Auchan si produse de intretinere a televizorului. Fie ca optezi pentru spray de curatare ecran LCD sau servetele umede pentru curatarea ecranelor, praful va fi inlaturat cu usurinta si tinut la distanta.

Navigheaza prin categoria Accesorii TV, pe site sau in aplicatia Auchan si poti fi mereu la curent cu oferte extrem de atractive si cu promotii speciale. Daca nu gasesti in magazinul tau preferat Auchan produsele pe care ti le doresti, ai posibilitatea de a le comanda online. Totul se desfasoara in deplina siguranta si poti alege sa primesti produsele direct la tine acasa sau sa le livram in magazinul preferat.

Programul MyCLUB Auchan se adreseaza persoanelor fizice care au varsta de peste 18 ani impliniti la data inscrierii și care accepta Termenele și Condițiile Programului. Ofertele MyCLUB Auchan sunt valabile in limita stocurilor disponibile. Beneficiile se acorda in limita a 12 unitati / card client o singura data in perioada promotiei. Cardul poate fi utilizat doar in legatura cu magazinele Auchan participante și pentru acțiuni promotionale indicate de Auchan si nu poate fi utilizat in legatura cu alti comercianți sau pentru alte activitati in afara celor mentionate in Termene si Conditii. Auchan nu raspunde pentru imposibilitatea utilizarii Cardului in perioada in care aceste este suspendat sau in perioada in care sunt efectuate intretineri sau reparatii tehnice la sistemul de utilizarea al Cardului.