text.skipToContent text.skipToNavigation

Adana Kebab Integra, 500 g

0.00

(0 review)  scrie un review

Pretul include 9% TVA

Pretul pe kilogram : 25,00 lei

Disponibilitate: In stoc

Modalitati de livrare: Ridicare Gratuita din Drive

Ridica Gratuit Din Magazin in 2 ore

Livram in 24 de ore, Incepand cu 15 lei

Cod produs: 752222

Auchan - Pitesti Gavana In stoc
Auchan - Pallady In stoc
Auchan - Constanta Sud In stoc
Auchan - Militari In stoc
Auchan - Craiovita In stoc
Auchan - Pitesti In stoc
Auchan - Constanta In stoc
Ne straduim sa actualizam in permanenta informatiile de pe site. Cu toate acestea, exista posibilitatea aparitiei unor inadvertente independente de vointa noastra. Fotografiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard. De asemenea, descrierea si specificatiile produselor pot fi modificate de producatori fara notificare prealabila. Informatia despre stocul din magazin este valabila doar in momentul vizualizarii acestei pagini, iar disponibilitatea promotiilor si a preturilor afisate poate fi afectata de modificarile stocurilor. Pentru a creste acuratetea informatiilor, actualizam stocul periodic, iar ultima actualizare a fost facuta la 28.11.2020, 11:51. Multumim pentru intelegere.
Descriere produs
Specificatii
Adauga un review

Caracteristici produs

Adana kebab ATM 500g

Informatii nutritionale

  • kJ pe 100g sau 100ml 1027.61
  • kcal pe 100g sau 100ml 248.34
  • Grasimi (g sau ml) 22.2
  • din care acizi grasi saturati (g sau ml) 7.21
  • Sare (g sau m 1.1
  • Fibre (g sau ml ) 0.17
  • Proteine (g sau ml ) 12.05

Ingrediente si alergeni

  • Ingrediente Carne de vita 47%, carne de oaie 23.5%, apa, seu de vita, condimente: patrunjel, usturoi, chili, piper, sare, agent de afanare: bicarbonat de sodiu, antioxidant: acid citric

Informatii generale

  • Brand / marca Integra

Dimensiuni si impachetare

  • Cantitate neta (kg, l) 0.5
  • Greutate 0.5

Utilizare

  • Mod de preparare Odata pus pe gratar sau tigaie, dupa ce a prins o crusta crocanta, kebab-ul trebuie intors de pe o parte pe alta pentru a nu se arde si pentru a-si pastra suculenta. Peste kebab-ul gatit se stoarce zeama de lamaie
Adauga un review
Pentru a adauga un review, te rugam sa te autentifici
Acest site foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.Afla detalii aici. x