Filtre
 lei
 lei

Alte produse de curatenie

Set 20 carlige din plastic Actuel
Rezerva Proff pentru mop rotativ
Manusi lungi pentru menaj Aspeti, masura S
Faras Zorex Clasic cu lamela de cauciuc
Laveta Oti din microfibra pentru uz general
Servetele Auchan antibacteriene, suprafete multiple, 40 bucati
5% BONUS PE CARD
valabilitate: 01.01 - 31.12
Set 24 carlige din lemn Auchan Essential
Manusi lungi Aspeti grande pentru menaj
Faras din plastic Plastina,diverse culori
Sita din inox Fackelmann 6 cm
Set 24 carlige din plastic Auchan Essential
Galeata cu storcator Vileda Style 7L
Galeata Platina 5 l
Manusi lungi Aspeti extragrande pentru menaj
Faras pliabil Vileda cu maner flexibil
Faras Vileda cu maturica si 2 tipuri de fire
Batator de covoare Plastina
Rezerva mop Leifheit Picospray microfibra
Coada metalica cromata Plastina 130 cm
Sarma pentru rufe Plastina, 20 m
Galeata cu storcator Vileda Power Press 10L

Orice persoana isi doreste sa locuiasca intr-o casa ingrijita si curata, iar pentru o curatenie deplina ai nevoie de cele mai bune produse de curatenie.

La Auchan iti oferim o gama bogata din care sa selectezi cele mai bune produse de curatenie profesionale. Alege sa iti cureti gospodaria rapid, eficient si cu minimum de efort, cumparand cele mai solide ustensile din oferta noastra.

Suprafetele din sticla, precum geamurile ferestrelor sau mesele din sticla, trebuie curatate intr-o maniera eficienta pentru a pastra un aspect estetic la nivelul locuintei.

Petele de pe geamuri se observa imediat, asa ca ai nevoie de produse de calitate. La Auchan gasesti laveta din microfibra pentru suprafete din sticla, dar si racleta pentru geamuri cu maner telescopic. Alte produse de curatenie disponibile in oferta noastra sunt cele pentru curatarea geamurilor, precum lamela din cauciuc. Aceste produse de curatenie profesionale au avantajul de a putea fi utilizate atat in locuinta, cat si pentru intretinerea autoturismului, de exemplu.

Si suprafetele din lemn sau plastic necesita utilizarea unor produse de curatenie ieftine si bune. Scapa de praful de pe mese, rafturi si birouri cu ajutorul unor servetele antibacteriene universale sau al unui pamatuf.

Iti oferim si cele mai bune solutii de produse profesionale de curatenie pentru podele. La Auchan gasesti matura cu faras, dar si galeata cu storcator, coada de mop si rezerva pentru mop rotativ. Nu uita ca trebuie sa te protejezi eficient atunci cand faci curatenie, asadar alege sa folosesti cele mai bune manusi din cauciuc pentru menaj.

La Auchan gasesti multe alte produse de curatenie pentru casa, care te vor ajuta sa gestionezi eficient rufele sau sa cureti covoarele. Alege din oferta noastra toate solutiile de care ai nevoie si profita de preturi bune si livrare la domiciliu!

Te asteptam pe Auchan.ro cu cele mai bune promotii si preturi la produsele tale favorite!

Programul MyCLUB Auchan se adreseaza persoanelor fizice care au varsta de peste 18 ani impliniti la data inscrierii și care accepta Termenele și Condițiile Programului. Ofertele MyCLUB Auchan sunt valabile in limita stocurilor disponibile. Beneficiile se acorda in limita a 12 unitati / card client o singura data in perioada promotiei. Cardul poate fi utilizat doar in legatura cu magazinele Auchan participante și pentru acțiuni promotionale indicate de Auchan si nu poate fi utilizat in legatura cu alti comercianți sau pentru alte activitati in afara celor mentionate in Termene si Conditii. Auchan nu raspunde pentru imposibilitatea utilizarii Cardului in perioada in care aceste este suspendat sau in perioada in care sunt efectuate intretineri sau reparatii tehnice la sistemul de utilizarea al Cardului.