Aluat foietaj Linco, 800g
Daca iubesti mirosul de cornulete proapete, preparate in casa, trebuie sa incerci acest Aluat foietaj Linco, 800g. Le poti prepara rapid daca lasi aluatul sa se dezghete si apoi il tai in triunghiuri.
Adauga putina sunca si cascaval daca vrei un aperitiv rapid si delicios, sau umple-le cu crema de ciocolata daca ti-e pofta de un desert dulce. Cu un pachet de Aluat foietaj Linco, 800g poti pregati si niste strudele delicioase umplute cu ricotta si spanac. Poti combina aluatul si cu ciuperci, pate de pui sau chiar pesto sau il poti umple cu carne de vita daca iti doresti o gustare satioasa. Incredibil de versatil, acest Aluat foietaj Linco, 800g este esential in bucataria oricarui pasionat de gatit.
Profita acum de oferta Auchan si plaseaza o comanda online pentru a te bucura de un pret avantajos. La noi gasesti promotii saptamanale de neratat si ai intotdeauna mai multe optiuni de livrare rapida.
Informatii nutritionale
- kJ pe 100g sau 100ml 1588
- kcal pe 100g sau 100ml 381
- Grasimi (g sau ml) 24.6
- din care acizi grasi saturati (g sau ml) 11.8
- Glucide (g sau ml) 34.2
- din care zaharuri (g sau ml) 1.3
- Sare (g sau m 1.1
- Proteine (g sau ml ) 4.7
Ingrediente si alergeni
- Ingrediente Faina de grau, apa, uleiuri vegetale (palmier, floarea soarelui, rapita in proportii variabile), ulei vegetal partial hidrogenat (palmier), emulsifianti (mono si digliceride ale acizilor grasi, lecitina de soia), sare, otet din vin, conservant (acid sorbic), aroma, acidifiant (acid citric), colorant (beta caroten)
- Alte caracteristici Tip ambalaj: folie
- Alergeni descriere Gluten
Diete
- Fara zahar Da
- Fara conservanti Da
- Fara coloranti Da
Informatii generale
- Brand / marca Linco
- Tip Aluat foietaj
Dimensiuni si impachetare
- Cantitate neta (kg, l) 0.8
- Greutate (Kg) 0.8
Conditii vanzare
- Termen de valabilitate A se consuma de preferinta inainte de: vezi data inscriptionata pe ambalaj
Utilizare
- Conditii de pastrare / depozitare A se pastra la temperaturi de (-18⁰C)
-
Mod de preparare
Decongelati aluatul la temperatura camerei (aproximativ o ora). A nu se folosi pana nu este decongelat total. Nu se decongeleaza in cuptor sau in cuptor cu microunde. Aluatul este gata preparat pentru coacere. Se poate prepara simplu (saleuri cu sare, chimen sau susan) sau, dupa preferinta, cu diverse umpluturi: branza, ciuperci, carne, mere, crema de vanilie etc.
Produsele obtinute din acest aluat se coc in cuptorul preincalzit in prealabil la 220°C.
Temperatura ideala de coacere: 190°C
Durata de coacere: in functie de randamentul cuptorului dvs. si de compozitia folosita.