Filtre
 lei
 lei

Art and Craft

Inel polistiren Auchan, 30 x 6cm
5% BONUS PE CARD
valabilitate: 03.11 - 31.12
Bila polistiren Auchan, 7cm
5% BONUS PE CARD
valabilitate: 03.11 - 31.12
Inel polistiren Auchan, 25 x 4cm
5% BONUS PE CARD
valabilitate: 03.11 - 31.12
Bila polistiren Auchan, 5cm
5% BONUS PE CARD
valabilitate: 03.11 - 31.12

Daca esti o fire creativa, sarbatorile de Craciun reprezinta prilejul perfect pentru a-ti pune in practica ideile.

Decoratiunile de tip Art Craft sunt mereu solutii oportune de inspiratie do it yourself. Satisfactia de a produce cu propriile maini obiecte frumoase de decor ramane una neegalata de nimic. Pentru a da nastere celor mai frumoase obiecte de tip Art & Craft, ai nevoie de resursele potrivite. La Auchan ti-am pregatit o gama variata de articole potrivite pentru pasiunea ta, mai ales in preajma sarbatorilor de Craciun. Pentru ca atunci ideile se inmultesc, iar inspiratia poate veni de oriunde. Asa ca asigura-te ca ai tot ce iti trebuie, pentru a le pune in practica.

La noi ai resurse pentru art and craft, produse din materiale rezistente. Iti oferim inele si bile din polistiren, pe care le poti utiliza pentru a obtine obiectele de decor la care ai visat. Polistirenul este un material cu masa usoara. Tocmai de aceea, cu ajutorul acestor resurse pentru Art&Craft poti crea inclusiv globulete pentru bradul tau.

De asemenea, le poti utiliza si pentru a obtine alte decoratiuni care necesita agatare. Poate fi vorba despre coronite din brad sau figurine din lemn usor. Produsele din categoria Art and Craft sunt disponibile atat in magazinele Auchan, cat si pe site-ul nostru.

Comanda online si beneficiezi de livrare rapida direct la usa ta. Poti, de asemenea, sa soliciti livrarea produselor in cel mai apropiat magazin. Toate accesoriile pe care ti le oferim vin cu garantia calitatii. In plus, ele fac deseori parte din promotii avantajoase. Profita de preturile excelente si asigura-te ca ai tot ce iti trebuie pentru a pune in aplicare ideile tale creative.

Produsele din aceasta categorie sunt disponibile la un pret si mai bun pentru membri My Club Auchan. Cumpara acum cele mai tari accesorii Art and Craft si creeaza-ti propriul decor magic de Craciun, chiar la tine acasa.

Programul MyCLUB Auchan se adreseaza persoanelor fizice care au varsta de peste 18 ani impliniti la data inscrierii și care accepta Termenele și Condițiile Programului. Ofertele MyCLUB Auchan sunt valabile in limita stocurilor disponibile. Beneficiile se acorda in limita a 12 unitati / card client o singura data in perioada promotiei. Cardul poate fi utilizat doar in legatura cu magazinele Auchan participante și pentru acțiuni promotionale indicate de Auchan si nu poate fi utilizat in legatura cu alti comercianți sau pentru alte activitati in afara celor mentionate in Termene si Conditii. Auchan nu raspunde pentru imposibilitatea utilizarii Cardului in perioada in care aceste este suspendat sau in perioada in care sunt efectuate intretineri sau reparatii tehnice la sistemul de utilizarea al Cardului.