Filtre
 lei
 lei

Hartie

Hartia este unul dintre cele mai polivalente si utile materiale. Cu ajutorul hartiei, se genereaza documente, se obtin facturi si se tiparesc carti si ziare. Fie ca ai o afacere sau ai nevoie de foi albe pentru proiectele tale scolare, la Auchan gasesti hartie A4 si hartie copiator la pret excelent.

Iti oferim hartie xerox in pachete generoase, de 500 de coli. Cu ajutorul unui top de hartie care iti ofera atat de multe file, nu vei duce niciodata lipsa de material cu ajutorul caruia sa iti printezi documentele dorite. La Auchan gasesti doar topuri cu foaie de hartie groasa si rezistenta, ideala pentru copiatoare.

Am inclus in oferta noastra si alte articole din hartie, care sa te ajute in activitatea ta de zi cu zi. Cumpara de la Auchan hartie milimetrica si hartie calc, ideale pentru proiectele scolare speciale. Tot la Auchan gasesti solutiile optime si daca ai nevoie de hartie A4 ieftina sau de materiale necesare la locul de munca.

Iti oferim rola termica din hartie, excelenta pentru casele de marcat fiscale, dar si set de foi de dispozitie de plata casierie, in format A6. La Auchan gasesti la un pret bun si facturier cu factura autocopiativa, precum si chitantier si monetar A6.

Toate produsele din aceasta categorie sunt utile in activitatea de zi cu zi a oricarei afaceri si vin la seturi cu file multiple. Tinem la sanatatea mediului inconjurator si avem in gama variata de articole din hartie pe care ti-o oferim si top de hartie reciclata, la un pret accesibil.

Descopera in magazinele noastre cele mai rezistente coli de scris si cumpara articole de hartie care te vor ajuta cu afacerea ta. Nu uita ca poti comanda online produsele Auchan, iar noi iti oferim livrare sigura la tine acasa in cel mai scurt timp posibil!

Programul MyCLUB Auchan se adreseaza persoanelor fizice care au varsta de peste 18 ani impliniti la data inscrierii și care accepta Termenele și Condițiile Programului. Ofertele MyCLUB Auchan sunt valabile in limita stocurilor disponibile. Beneficiile se acorda in limita a 12 unitati / card client o singura data in perioada promotiei. Cardul poate fi utilizat doar in legatura cu magazinele Auchan participante și pentru acțiuni promotionale indicate de Auchan si nu poate fi utilizat in legatura cu alti comercianți sau pentru alte activitati in afara celor mentionate in Termene si Conditii. Auchan nu raspunde pentru imposibilitatea utilizarii Cardului in perioada in care aceste este suspendat sau in perioada in care sunt efectuate intretineri sau reparatii tehnice la sistemul de utilizarea al Cardului.

Acest site foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.Afla detalii aici. x