Filtre
 lei
 lei

Articole dezapezire

Material antiderapant Green Project 5kg
Lopata de zapada plastic 400x420mm
Lopata din plastic pentru zapada, 1.5 m
Material antiderapant Green Project 3kg
Lopata zincata pentru zapada, 1.5 m

Sezonul rece aduce cu sine o multime de lucruri bune. Atmosfera placuta a iernii, sarbatorile de Craciun si Anul Nou, dar si intalnirile cu cei dragi te fac mereu sa te simti bine. Exista, insa, si o latura mai putin placuta a iernii. Zapada care cade necontenit cauzeaza o multime de neplaceri.

Blocajele in trafic si accidentele provocate de derapaje sunt extrem de comune. Mai mult decat atat, iarna esti cel mai predispus la a-ti gasi masina acoperita de zapada sau iesirea din casa blocata de nameti.

Cu Auchan, insa, aceste griji pot disparea deoarece iti oferim cele mai bune articole deszapezire, la un pret excelent. Gasesti la noi toate produsele de care ai nevoie pentru a fi sigur ca zapada nu iti mai sta in cale. Daca ai o masina, este foarte important ca in diminetile geroase de iarna sa o poti scoate din garaj in siguranta.

De asemenea, trebuie sa iti intretii curtea corespunzator, pentru ca tu, familia si oaspetii vostri sa puteti circula in siguranta, chiar daca pe jos este gheata sau zapada. Iti oferim cel mai bun material antiderapant cu nisip si sare neiodata. Acesta este disponibil in oferta noastra in cantitati variabile, la pret excelent.

Tot de la Auchan se pot echipa corespunzator si cei care vor sa deszapezeasca rapid si eficient. Gama de articole de deszapezire cuprinde si lopata de zapada din plastic, la un pret excelent. Aceasta actioneaza eficient si la nivelul suprafetelor cu zapada intarita si este usor de manevrat, datorita cozii din lemn.

Cele mai bune articole deszapezire pot fi achizitionate din magazinele Auchan din toata tara. Alternativ, ai si varianta de a le comanda online. Iti oferim livrare la domiciliu, in cel mai scurt timp si in conditii depline de siguranta. Ramai pe site si in aplicatia Auchan si profita de oferte!

Programul MyCLUB Auchan se adreseaza persoanelor fizice care au varsta de peste 18 ani impliniti la data inscrierii și care accepta Termenele și Condițiile Programului. Ofertele MyCLUB Auchan sunt valabile in limita stocurilor disponibile. Beneficiile se acorda in limita a 12 unitati / card client o singura data in perioada promotiei. Cardul poate fi utilizat doar in legatura cu magazinele Auchan participante și pentru acțiuni promotionale indicate de Auchan si nu poate fi utilizat in legatura cu alti comercianți sau pentru alte activitati in afara celor mentionate in Termene si Conditii. Auchan nu raspunde pentru imposibilitatea utilizarii Cardului in perioada in care aceste este suspendat sau in perioada in care sunt efectuate intretineri sau reparatii tehnice la sistemul de utilizarea al Cardului.