Filtre
 lei
 lei

Baloane

Baloane asortate Party Center, 10 bucati
Baloane roz Party Center, 10 bucati
Baloane din latex imprimate, 8 bucati
Baloane latex  inscriptionate cifra 1, 6 buc
Set baloane din latex chrom, 5 bucati
Baloane Party Center 6 bucati, diverse modele
Baloane latex  inscriptionate cifra 2, 6 buc
Baloane latex  inscriptionate cifra 7, 6 buc
Balon folie mesaje
Baloane latex  inscriptionate cifra 10, 6 buc
Balon folie licente

Daca dai o petrecere, noi avem cele mai bune baloane pentru realizarea unui decor de nota 10! Pentru zilele de nastere ale celor mici, pentru o petrecere in gradina alaturi de cei dragi, pentru un office party memorabil - baloanele pe care noi ti le punem la dispozitie schimba intreaga perspectiva a unei petreceri, prin formele si culorile lor. Ai parte de preturi incredibile pentru intreaga lisa de produse din categoria “Baloane” de pe site, asa ca profita chiar acum de aceste super-oferte!

Chiar daca petrecerile reprezinta principala destinatie pentru baloanele pe care le poti cumpara din magazinele noastre, aceste produse pot utilizate si cu scop educativ. Cumpara chiar acum baloane colorate de la noi si picteaza-le apoi cu cei mici, pentru ca o astfel de activitate le stimuleaza acestora creativitatea si rabdarea. Mai mult decat atat, un balon umflat poate juca oricand rol de minge, intr-un meci de fotbal sau unul de baschet, fara teama ca veti sparge un obiect din sticla. Tot pentru cei mici te asteptam cu baloane in forme de animalute, numai bune pentru un joc tematic, pentru serbare, sau pentru ziua sa de nastere - puisori, elefanti, iepuri, ratuste, omizi, soricei. Petrecerea de ziua celui mic va fi mult mai colorata, atunci cand intreaga gasca de pusti se va distra printre aceste figurine simpatice.

Avem in stoc si baloane in forme ce reprezinta diferite cifre, asadar, treci cu multa rabdare prin aceasta pagina, pentru a gasi exact produsele pe care le cauti! Baloanele de la Auchan se pot umfla rapid si nu se sparg de la prima atingere, datorita latexului bun din care sunt realizate. Vezi aici cu ce alte baloane mai poti pleca acasa, dupa o sesiune de cumparaturi in cel mai apropiat magazin Auchan de locul petrecerii tale.

Programul MyCLUB Auchan se adreseaza persoanelor fizice care au varsta de peste 18 ani impliniti la data inscrierii și care accepta Termenele și Condițiile Programului. Ofertele MyCLUB Auchan sunt valabile in limita stocurilor disponibile. Beneficiile se acorda in limita a 12 unitati / card client o singura data in perioada promotiei. Cardul poate fi utilizat doar in legatura cu magazinele Auchan participante și pentru acțiuni promotionale indicate de Auchan si nu poate fi utilizat in legatura cu alti comercianți sau pentru alte activitati in afara celor mentionate in Termene si Conditii. Auchan nu raspunde pentru imposibilitatea utilizarii Cardului in perioada in care aceste este suspendat sau in perioada in care sunt efectuate intretineri sau reparatii tehnice la sistemul de utilizarea al Cardului.