text.skipToContent text.skipToNavigation
Filtre
 lei
 lei

Batoane de ciocolata

Baton Snickers Super Ksize 75 g
Kinder Bueno cu cacao, 129 g
Batoane de ciocolata Bounty 3 bucati
Baton Bounty dublu, 57g
Baton de ciocolata alba Kit Kat 41.5 g
Ciocolata asortata Merci, 250g
Baton Rom autentic 30 g
Baton Snickers Clasic 50 g
Baton Milky Way cu crema de lapte 21.5 g
Baton Mars Twin Kingsize 70 g
Baton de ciocolata Roshen cu crema rom, 43 g
Baton de ciocolata Rom cel dublu 60 g
Batoane de ciocolata Milka Milkinis 87.5 g
Baton de ciocolata Twix 50 g
Baton Lion standard 2 pack 60 g
Baton Lion cu ciocolata alba 42 g
Baton de ciocolata Fagaras 45 g
Baton Twix Xtra 75 g
Batonul Copilariei cu lapte si cacao 100 g
Batoane Snickers 200 g, 4 bucati
Mini ciocolate asortate Merci albastru 250g
Baton de ciocolata Wanted Pops Cocos, 28 g
10% REDUCERE
valabilitate:
14.04 - 20.04
* Reducere valabila cu card MyCLUB Auchan
Batoane de ciocolata Twix 4 bucati
Baton Lion cu ciocolata 42 g
Baton Snickers White 49 g
Baton Mars clasic 51 g
Baton de ciocolata Fagaras 30 g
Batoane de ciocolata Milka Milkinis 43.75 g
Eurocrem Choco banana 18 g
Baton Albeni cu ciocolata si caramel 31 g
Baton Kit Kat Chunky 40 g
Baton Lion cu alune
Baton Rom cu biscuiti 29 g
Mini ciocolate Merci Finest Selection 400g
Mini baton Wanted pops coconut bag, 126 g
Baton Mars cu caramel si nuga, 4 x 45g
Baton de ciocolata Wanted Nuts Milk, 45 g
Mini baton Wanted nuts dark bag, 140 g
Mini baton Wanted pops caramel bag, 126 g

Cele mai bune batoane de ciocolata sunt in aceasta pagina de produse! Cumpara acum de la Auchan batoane de ciocolata pentru toate gusturile celor dragi si ofera-le cate ceva dulce, dupa fiecare masa luata in sanul familiei. De la mic la mare, fiecare merita un asemenea rasfat, fie cu un pahar de lapte, fie cu o felie de mar sau portocala. Tu stii mai bine cum iti place sa te bucuri de deserturile tale preferate, noi doar iti oferim sansa de a gasi tot ce este mai bun, in acelasi loc. Vrei sa cumperi batoane de ciocolata la preturi bune? Nu te grabi sa iesi prea repede din categoria “Batoane ciocolata”, pentru ca surprizele dulci abia acum incep. Citeste in continuare:

Daca vrei sa cumperi online batoane de ciocolata din aceasta pagina de produse, iti oferim cel mai simplu mod prin care sa faci acest lucru. Comanda pe care o plasezi este impartita in pasi rapizi, astfel incat tu sa te bucuri in cel mai simplu mod posibil de aceasta experienta online. Vrei sa te bucuri de cele mai delicioase batoane de ciocolata? Noi credem ca te afli in cel mai potrivit loc. Daca te uiti cu atentie in pagina categoriei “Batoane ciocolata”, vei observa ca ti-am pregatit o serie de filtre, prin care tu poti gasi mult mai simplu batoanele de ciocolata de care esti interesat. Economisesti astfel o multime de timp si poti chiar descoperi si alte sortimente, pe care vrei sa le incerci dupa masa de pranz.

Iti punem la dispozitie o gama de la A la Z de sortimente, pentru a fi sigur ca gasesti batoanele de ciocolata preferate. Nu te grabi si treci cu multa atentia prin lista cu produse din aceasta categorie. Cumara online chiar acum: batoane cu rom, batoane cu ciocolata si fulgi de cocos, batoane din ciocolata alba, toate aceste sortimente fiind produse ale unor branduri pe care le stii atat de bine: Bounty, Sneakers, Milky Way sunt doar cateva dintre acestea!

Programul MyCLUB Auchan se adreseaza persoanelor fizice care au varsta de peste 18 ani impliniti la data inscrierii și care accepta Termenele și Condițiile Programului. Ofertele MyCLUB Auchan sunt valabile in limita stocurilor disponibile. Beneficiile se acorda in limita a 12 unitati / card client o singura data in perioada promotiei. Cardul poate fi utilizat doar in legatura cu magazinele Auchan participante și pentru acțiuni promotionale indicate de Auchan si nu poate fi utilizat in legatura cu alti comercianți sau pentru alte activitati in afara celor mentionate in Termene si Conditii. Auchan nu raspunde pentru imposibilitatea utilizarii Cardului in perioada in care aceste este suspendat sau in perioada in care sunt efectuate intretineri sau reparatii tehnice la sistemul de utilizarea al Cardului.

Acest site foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.Afla detalii aici. x