Filtre
 lei
 lei

Batoane de ciocolata

Baton ciocolata Snickers Super King Size, 75g
Batoane Kinder Bueno cu cacao, 129 g
Baton de ciocolata cu lapte KitKat, 41.5g
Batoane de ciocolata Bounty, 3 bucati
Baton ciocolata si cocos Bounty dublu, 57g
Baton ciocolata Snickers Clasic 50 g
Baton de ciocolata alba KitKat, 41.5g
Baton de ciocolata Rom cel dublu 60 g
Baton ciocolata Rom autentic 30 g
Baton Lion cu ciocolata alba 42 g
Baton ciocolata Mars Twin Kingsize, 70g
Baton Milky Way cu crema de lapte 21.5 g
Pachet batoane ciocolata Snickers, 4 batoane
Batoane de ciocolata Milka Milkinis 87.5 g
Baton de ciocolata Twix 50 g
Baton ciocolata si caramel Twix Xtra, 75g
Baton de ciocolata duo Lion, 60g
Baton de ciocolata Fagaras, 45g
Baton de ciocolata Mars clasic 51 g
Baton Lion cu ciocolata 42 g
Pachet batoane ciocolata Twix, 4 bucati
Baton de ciocolata Fagaras 30 g
Baton de ciocolata neagra KitKat, 70%, 41.5g
Baton de ciocolata Eurocrem Choco banana 18 g
Baton de ciocolata Wanted Pops Cocos, 28g
Baton Mars cu caramel si nuga, 4 x 45g
Baton Rom cu biscuiti, 29g
Batoane de ciocolata Milka Milkinis 43.75 g
Baton de ciocolata Wanted Nuts Milk, 45 g
Baton Albeni cu ciocolata si caramel 31 g
Baton de ciocolata Wanted Pops Caramel, 28g
Baton cu ciocolata Heidi Crispy Milk 30 g
Mini baton Wanted Nuts Dark Bag, 140g
Bomboane ciocolata Smarties 38g
Mini batoane ciocolata Wanted Nuts Milk, 140g

Cele mai bune batoane de ciocolata sunt in aceasta pagina de produse!

Cumpara acum de la Auchan batoane de ciocolata pentru toate gusturile celor dragi si ofera-le cate ceva dulce, dupa fiecare masa luata in sanul familiei. De la mic la mare, fiecare merita un asemenea rasfat, fie cu un pahar de lapte, fie cu o felie de mar sau portocala. Tu stii mai bine cum iti place sa te bucuri de deserturile tale preferate, noi doar iti oferim sansa de a gasi tot ce este mai bun, in acelasi loc.

Vrei sa cumperi batoane de ciocolata la preturi bune? Nu te grabi sa iesi prea repede din categoria “Batoane ciocolata”, pentru ca surprizele dulci abia acum incep.

Daca vrei sa cumperi online batoane de ciocolata din aceasta pagina de produse, iti oferim cel mai simplu mod prin care sa faci acest lucru. Comanda pe care o plasezi este impartita in pasi rapizi, astfel incat tu sa te bucuri in cel mai simplu mod posibil de aceasta experienta online. Vrei sa te bucuri de cele mai delicioase batoane de ciocolata? Noi credem ca te afli in cel mai potrivit loc. Daca te uiti cu atentie in pagina categoriei “Batoane ciocolata”, vei observa ca ti-am pregatit o serie de filtre, prin care tu poti gasi mult mai simplu batoanele de ciocolata de care esti interesat. Economisesti astfel o multime de timp si poti chiar descoperi si alte sortimente, pe care vrei sa le incerci dupa masa de pranz. 

Iti punem la dispozitie o gama de la A la Z de sortimente, pentru a fi sigur ca gasesti batoanele de ciocolata preferate. Nu te grabi si treci cu multa atentia prin lista cu produse din aceasta categorie. Cumpara online chiar acum: batoane cu rom, batoane ciocolata si fulgi de cocos, batoane ciocolata alba, toate aceste sortimente fiind produse ale unor branduri pe care le stii atat de bine: Bounty, Snickers, Lion, Kit Kat, Twix, Milky Way, Casali sunt doar cateva dintre acestea.

Descopera acum gama noastra si profita de preturile avantajoase pregatite special pentru tine.

Programul MyCLUB Auchan se adreseaza persoanelor fizice care au varsta de peste 18 ani impliniti la data inscrierii și care accepta Termenele și Condițiile Programului. Ofertele MyCLUB Auchan sunt valabile in limita stocurilor disponibile. Beneficiile se acorda in limita a 12 unitati / card client o singura data in perioada promotiei. Cardul poate fi utilizat doar in legatura cu magazinele Auchan participante și pentru acțiuni promotionale indicate de Auchan si nu poate fi utilizat in legatura cu alti comercianți sau pentru alte activitati in afara celor mentionate in Termene si Conditii. Auchan nu raspunde pentru imposibilitatea utilizarii Cardului in perioada in care aceste este suspendat sau in perioada in care sunt efectuate intretineri sau reparatii tehnice la sistemul de utilizarea al Cardului.