Filtre
 lei
 lei

Bauturi fructate

Bautura carbogazoasa Schweppes Mandarin, 1.5L
Bautura carbogazoasa Fanta Portocale, 2.5
Bautura carbogazoasa Fanta Portocale, 2 x 2L
Bautura carbogazoasa Sprite, 2L
Bautura necarbogazoasa Cappy Pulpy Grapefruit, 1.5L
Bautura necarbogazoasa Cappy Pulpy Portocale, 1.5L
Bautura carbogazoasa Schweppes Zero, 1.5L
Bautura cabogazoasa Sprite, 2.5L
Bautura racoritoare Giusto Brifcor 2.5L
Bautura racoritoare Fanta Orange, 1.25L
Bautura carbogazoasa Fanta Madness, 2L
Bautura carbogazoasa Fanta Portocale, 2L
Bautura carbogazoasa Sprite, 0.33L
Bautura carbogazoasa Fanta Portocale, 0.5L
Bautura carbogazoasa Fanta Lamaie Zero, 2.5L
Bautura carbogazoasa Sprite, 1.25l
Bautura necarbogazoasa Cappy Pulpy Piersica, 1.5L
Sirop natural de zmeura Laurul 1:6 0.75 L
Limonada Giusto 2.5L
Bautura racoritoare Mirinda de portocale, 2.5 L
Sirop natural de soc Laurul 1:6, 0.75L
Bautura racoritoare Mountain Dew, 2 L
Bautura carbogazoasa Fanta Madness, 1.25l
Bautura carbogazoasa Mirinda de portocale pet 2 L
Bautura carbogazoasa Sprite, 0.5L
Suc natural de capsuni Pfanner, 1L
Sirop de capsuni Laurul 1:6, 0.75L
Bautura necarbogazoasa Cappy Pulpy Multifruct, 1.5L

Schweppes si alte bauturi fructate - perfecte pentru momentele de relaxare

Bauturile carbogazoase reprezinta ideea perfecta pentru momentele de relaxare sau pentru clipele cand esti alaturi de prietenii tai. Acestea sunt ideale si dupa o masa copioasa sau chiar dupa o zi plina la locul de munca. Bauturile tip Cola, in principiu, te revigoreaza imediat ce le consumi, insa, si cele fructate sunt o alegere extrem de buna. Trebuie doar sa te ghidezi in functie de gusturile tale. Daca preferi produsele mai dulci, atunci trebuie sa incerci Mirinda, Schweppes de rodie sau Fanta de struguri. Daca preferi insa ceva mai racoritor, spre acru sau amarui, atunci Schweppes clasic, Sprite sau Fanta de socata ar trebui sa fie optiuni potrivite pentru tine. 

Fanta, Mountain Dew, Sprite, Frutti Fresh, San Pellegrino etc. - Gama variata de bauturi fructate disponibila si online 

Apa tonica ramane una dintre cele mai faimoase bauturi carbogazoase cunoscute de publicul larg, insa acum poti opta si pentru alte numeroase tipuri de sucuri. Printre ele se numara bauturile fructate, acestea incepand sa fie din ce in ce mai cautate. Tocmai din acest motiv, aromele diverse, de la portocale, pere, capsuni, piersici, mar verde, lamaie, grapefruit sau mandarine, pot satisface gusturile oricui. Te poti bucura de o astfel de bautura fie la o petrecere, fie dupa o zi extenuanta de munca, cand simti ca meriti o rasplata. Daca iti doresti o bautura carbogazoasa populara, atunci opteaza pentru Fanta Madness la 2l sau Shokata, 7 Up la doza, Tutti Frutti etc. sau alege o bautura fara zahar, precum Cola Zero la 2.5l sau Pepsi Max la 0.5l.

Pune-ti acum in cos produsele preferate si bucura-te de savoarea lor oricand doresti!

Programul MyCLUB Auchan se adreseaza persoanelor fizice care au varsta de peste 18 ani impliniti la data inscrierii și care accepta Termenele și Condițiile Programului. Ofertele MyCLUB Auchan sunt valabile in limita stocurilor disponibile. Beneficiile se acorda in limita a 12 unitati / card client o singura data in perioada promotiei. Cardul poate fi utilizat doar in legatura cu magazinele Auchan participante și pentru acțiuni promotionale indicate de Auchan si nu poate fi utilizat in legatura cu alti comercianți sau pentru alte activitati in afara celor mentionate in Termene si Conditii. Auchan nu raspunde pentru imposibilitatea utilizarii Cardului in perioada in care aceste este suspendat sau in perioada in care sunt efectuate intretineri sau reparatii tehnice la sistemul de utilizarea al Cardului.