text.skipToContent text.skipToNavigation
Filtre
 lei
 lei

Bere la PET

Bere blonda Neumarkt 0.5L
Bere blonda Timisoreana pet 2.25 L
Bere blonda Ciucas, 2.25L
Bere blonda Neumarkt 1L
Bere blonda Ursus pet 1 L
Bere blonda Timisoreana pet 1 L
Bere blonda Albacher blonda la pet 2.5 l
Bere blonda Ciucas pet 1 L
Bere Bergenbier blonda, pet, 2.2L
Bere blonda Neumarkt 2.5L
Bere blonda Bucegi pet 2.25 l
Bere blonda Dorfer pet 2.5 L
Bere Noroc blonda, pet, 3L
Bere blonda Skol la pet, 2.5 l
Bere blonda Albacher la pet 0.5 l
Bere blonda Dorfer pet 0.5 L
Bere Lowenbrau blonda, pet, 0.75L
Bere Burger, 2.5 l
Bere Servus, 2.5 l

Planuiesti un grill party alaturi de intreaga gasca si de membrii familiei? Destinde atmosfera cu bere la pet. Berea la pet este o varianta avantajoasa, avand in vedere raportul calitate-pret pe care il ofera. Asadar, este ideala pentru petrecerile cu multi invitati, dornici de distractie! De pe auchan.ro si din magazinele noastre din tara poti alege diverse tipuri de bere la pet.

Poti selecta produsele de care ai nevoie in functie de cantitate, de producator, de culoarea berii si chiar in functie de continutul de alcool. Bucegi, Ciucas, Albacher, Noroc, Holsten si Bergenbier sunt doar cateva dintre marcile de bere din care poti opta atunci cand iti faci cumparaturi la Auchan! Acestora li se alatura si produsele altor branduri de renume din industrie, cum ar fi: Ursus, Timisoreana, Skol, Neumarkt, Dorfer sau Lowenbrau.

Alege sortimentele preferate de bere la pet, adauga-le in cosul de cumparaturi si poti beneficia de una dintre urmatoarele trei modalitati de livrare: fie iti trimitem comanda prin curier, la domiciliu sau la orice adresa dorita de tine, fie o poti ridica personal dintr-unul din punctele dedicate Click&Collect aflate in hipermarketurile Auchan, fie poti lua comanda din Drive Ploiesti, daca locuiesti aproape. Comanda bere la pet si petrece alaturi de cei dragi clipe memorabile!

Acest site foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.Afla detalii aici. x