Bere artizanala Cearfisa Weissbier, sticla, 0.5 l
Astfel, maltul si graul sunt de cea mai buna calitate, drojdia originara din Belgia, hameiul folosit este hamei nobil cu procent scazut de alfa acizi, ceea ce ofera berii amareala potrivita, iar ph-ul apei incercam sa-l pastram intre 5.2 si 5.4, pentru ca berea sa aiba calitatea dorita.
Pornind de la cea mai deschisa intrebare si de la pasiunea pentru bere buna, cele 3 sortimente de la cearfisa (pilsner, weissbier si pale ale) sustin explorarea tuturor posibilitatilor.
Informatii alcool
- Continut in alcool (% vol) 5.2
Informatii generale
- Brand / marca Cearfisa
- Tip Bere artizanala
Dimensiuni si impachetare
- Cantitate neta (kg, l) 0.5
- Greutate (Kg) 0.5
- Tip ambalaj Sticla
Conditii vanzare
- Termen de valabilitate A se consuma inainte de data inscriptionata pe ambalaj.
Producator / Origine
- Tara de origine Romania
Utilizare
- Conditii de pastrare / depozitare A se feri de raze UV