Filtre
 lei
 lei

Bureti vase si lavete

Bureti vase Soke economic 10 bucati
Bureti vase cu caneluri Epack, 5 bucati
Lavete umede Fino, set 3 bucati
Lavete Umede Epack, 5 bucati
Burete pentru vase teflonate Epack
Burete vase metalic Fino, 1 bucata
Bureti pentru vase soft power Epack, 3 bucati
Bureti vase din inox Pouce, 3 bucati /set
5% BONUS PE CARD
valabilitate:
07.07 - 05.10
Bureti de vase abrazivi Pouce cu canelura, 10 bucati
5% BONUS PE CARD
valabilitate:
07.07 - 05.10
pasare_verde
Bureti de vase Pouce, 10 bucati
5% BONUS PE CARD
valabilitate:
07.07 - 05.10
Burete de vase din teflon 94 x 80 x 45 mm
Spalator din inox 3 bucati/set, 14 g
Bureti vase colorati Fino 10 bucati
Burete vase Fino, 1 bucata
Lavete Universale Epack, 3 bucati
Burete vase Magic Power Epack 2 bucati
Burete vase Magnificy 1 bucata
Burete vase abraziv Pouce, 1 bucata
5% BONUS PE CARD
valabilitate:
07.07 - 05.10
Burete 3xPower Epack 2 bucati
Laveta absorbanta Scotch-Brite, 3 bucati
Lavete umede Epack 18 x 20 cm, 5 bucati
Bureti de vase Magnificy 5 bucati
Bureti de vase cu profil, Magnificy, 5 bucati
Bureti de vase Epack 3 bucati
Suport Plastina pentru burete de vase
Lavete multifunctionale Fino, 3 bucati
Spalator din plastic 3 bucati/set, 6 g
Burete Silver Touch Epack 2 bucati
Lavete pentru praf Master, 5 bucati
Lavete umede Soke 3 bucati
Lavete umede Spontex 5 bucati
Lavete AEC uz general, 3 buc
Burete de vase standard Practic, 1 bucata
Burete sagomat standard Practic, 1 bucata
Lavete Vileda perforate 6 bucati
Laveta umeda Scotch-Brite, 3 bucati
Bureti curatare Spontex, pentru baie 1 bucata
Bureti vase canelat Ola 2 bucati
Laveta abraziva Oti 4 bucati/set, 150 x9 0 mm
Laveta economica Scotch-Brite, 3 bucati

 

Pastreaza curatenia in casa si bucataria ta, fara sa neglijezi suprafetele! Fiecare suprafata din casa are un specific de care trebuie sa tii cont, atunci cand cumperi accesorii pentru curatenie.

Tocmai de aceea, Auchan iti propune o gama larga de bureti vase si lavete, care iti vor usura considerabil treburile casnice. Incepe prin a elimina eficient grasimea de pe farfurii cu buretii de bucatarie abrazivi. Partea abraziva indeparteaza resturile incapatanate, in timp ce buretele moale curata resturile, lasand farfuriile stralucitoare.

Tot la categoria bureti vase si lavete, mai poti gasi buretele de vase din teflon, ideal pentru suprafete delicate. Gama de bureti cu canelura va curata eficient vasele si-ti va proteja, in acelasi timp, pielea si unghiile.

Pentru suprafete dure, grasimi persistente si mancare arsa, Auchan iti vine in ajutor cu spalatoarele pentru vase, perfecte pentru uzul profesional. Economiseste cu setul de bureti pentru bucatarie Epack, care elimina complet petele de pe vase doar cu apa.

Bucura-te de un camin impecabil, datorita lavetelor din microfibra pentru uz general. Uita de praful din camera cu setul de lavete pentru praf, confectionate din materiale moi si blande cu mobilierul tau. Lavetele pot fi spalate manual sau automat, iar dupa uscare le poti reutiliza oricand ai nevoie.

Lavetele umede pentru bucatarie Epack, fabricate din celuloza, sunt deosebit de versatile. Curata toate tipurile de suprafete, fara a apela la detergent, datorita texturii umede si extra-absorbante.

Tot la categoria bureti vase si lavete vei gasi suportul din plastic pentru buretii de vase, care te va ajuta sa-ti organizezi mai bine bucataria. Cu ajutorul buretelui cu rezervor pentru detergent Scotch-Brite vei avea vase mai curate fara efort si mai mult spatiu in bucatarie.

Auchan vine in sprijinul tau cu oferte saptamanale la produsele pe care le cauti si cu preturi convenabile, chiar si pentru cel mai chibzuit buzunar.

Programul MyCLUB Auchan se adreseaza persoanelor fizice care au varsta de peste 18 ani impliniti la data inscrierii și care accepta Termenele și Condițiile Programului. Ofertele MyCLUB Auchan sunt valabile in limita stocurilor disponibile. Beneficiile se acorda in limita a 12 unitati / card client o singura data in perioada promotiei. Cardul poate fi utilizat doar in legatura cu magazinele Auchan participante și pentru acțiuni promotionale indicate de Auchan si nu poate fi utilizat in legatura cu alti comercianți sau pentru alte activitati in afara celor mentionate in Termene si Conditii. Auchan nu raspunde pentru imposibilitatea utilizarii Cardului in perioada in care aceste este suspendat sau in perioada in care sunt efectuate intretineri sau reparatii tehnice la sistemul de utilizarea al Cardului.

Acest site foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.Afla detalii aici. x