Filtre
 lei
 lei

Caiete matematica

Caiet A4 Pigna 60 de file, matematica, 70 g
Caiet A4 Pigna 60 de file, dictando, 70 g
Caiet matematica Gorjuss 40 file, format A5
Caiet matematica Gorjuss 40 file, format A4
Caiet de matematica Minnie, A5, 48 file

Rezultatele bune la invatatura depind foarte mult si de rechizitele utilizate. Atat in clasele din scoala primara, cat si pe parcursul anilor de gimnaziu si liceu, elevii de top sunt echipati cu cele mai tari caiete matematica.

La Auchan gasesti o gama variata din care poti alege cel mai bun caiet de matematica pentru tine sau pentru copiii tai. Iti oferim variante de caiete ieftine pe care toate problemele vor fi usor de rezolvat. In magazinele noastre gasesti caiet matematica A4 cu 60 file, caiet matematica A4 cu 40 de file sau caiet matematica A5 cu 48 de file. Poti folosi produsele si pe post de caiete studentesti, in cazul in care esti student.

Toate caietele din oferta noastra sunt disponibile la un pret avantajos si dispun de coli groase, de calitate, care nu se vor rupe cu usurinta. Oferta noastra nu se adreseaza doar elevilor si studentilor, ci si celor care detin o afacere si au nevoie de obiecte de papetarie pentru birou.

La Auchan gasesti registru A5 cu coperta 1.5mm matematica, excelent pentru atunci cand vrei sa tii evidenta tranzactiilor pe care le faci zi de zi. Pentru ca vrem ca matematica sa fie distractiva, iti oferim si caiete cu coperti colorate sau cu supereroi, printese sau personaje din cele mai tari animatii.

Ajuta-ti copilul sa isi faca temele cu drag, oferindu-i cele mai frumoase caiete matematica! Alege solutiile excelente pe care le gasesti doar la Auchan si bucura-te de placerea de a lucra cu cifrele. Toate produsele din aceasta categorie pot fi gasite in magazinele noastre din toata tara si sunt constant parte din promotii extrem de avantajoase.

Daca nu gasesti la raft caiet matematica asa cum ti-ai dorit, poti comanda si online. Iti oferim livrare rapida si sigura la domiciliu sau in cel mai apropiat magazin. Asadar, te asteptam la cumparaturi cu cele mai mici preturi!

Programul MyCLUB Auchan se adreseaza persoanelor fizice care au varsta de peste 18 ani impliniti la data inscrierii și care accepta Termenele și Condițiile Programului. Ofertele MyCLUB Auchan sunt valabile in limita stocurilor disponibile. Beneficiile se acorda in limita a 12 unitati / card client o singura data in perioada promotiei. Cardul poate fi utilizat doar in legatura cu magazinele Auchan participante și pentru acțiuni promotionale indicate de Auchan si nu poate fi utilizat in legatura cu alti comercianți sau pentru alte activitati in afara celor mentionate in Termene si Conditii. Auchan nu raspunde pentru imposibilitatea utilizarii Cardului in perioada in care aceste este suspendat sau in perioada in care sunt efectuate intretineri sau reparatii tehnice la sistemul de utilizarea al Cardului.

Acest site foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.Afla detalii aici. x