Filtre
 lei
 lei

Caiete speciale

Caiet Pigna 17 x 24 cm, 24 file- geografie
Bloc desen Argi Design, A4, 16 file, duplex
Bloc de desen A4, 100 g
Notes adezive Auchan 100 bucati
5% BONUS PE CARD
valabilitate:
07.07 - 05.10
Set notite adezice Pouce, 20 de file, diverse culori
5% BONUS PE CARD
valabilitate:
07.07 - 05.10
Notite adezive Pouce, diverse forme si culori
5% BONUS PE CARD
valabilitate:
07.07 - 05.10
Caiet de desen A4 Arhi Design, 16 file
Caiet de muzica Arhi Design, 24 file
Carnet de elev clasele IX - XII
Bloc notes adeziv Auchan, 50 X 40 mm
5% BONUS PE CARD
valabilitate:
07.07 - 05.10
Notite adezive Auchan, 400 foi
5% BONUS PE CARD
valabilitate:
07.07 - 05.10
Caiet mecanic Auchan, cu 4 inele
5% BONUS PE CARD
valabilitate:
07.07 - 05.10
Set notite adezive Pouce, diverse forme si culori
5% BONUS PE CARD
valabilitate:
07.07 - 05.10
Notite adezive sageti Auchan, 4 culori
5% BONUS PE CARD
valabilitate:
07.07 - 05.10
Caiet spirala A5 Arhi Design, 100 file
Notes adeziv din hartie, 5 x 20 de coli/set

Auchan iti vine in ajutor atunci cand esti in cautarea unor rechizite de calitate, dar totusi la preturi avantajoase, pentru copilul tau. Vei gasi la noi in magazine o gama variata de caiete speciale, excelente pentru materii precum biologia, muzica sau geografia. Nu doar limba romana si matematica sunt discipline educationale care sa necesite interesul elevilor. Toate materiile din programa scolara merita tratate cu seriozitate si ii pot ajuta pe copii sa-si dezvolte capacitatile si cultura generala.

La Auchan avem grija de elevii care vor sa aiba rezultate excelente la toate disciplinele. Iti oferim caiet de biologie, caiet de muzica si caiet de geografie la preturi excelente. Tot in oferta noastra poti descoperi si solutii pentru elevii aflati la inceput de drum. Cumpara vocabular, precum si carnet de elev pentru scoala primara si pentru gimnaziu.

Produsele din oferta noastra sunt de calitate deosebita, fiind oferite de producatori de top din domeniu. Achizitioneaza de la Auchan bloc de desen cu file A4 sau pagini A3 perfecte pentru viitoarele opere de arta ale copilului tau! La noi gasesti chiar si sticky notes sau biblioraft.

Elevii pasionati de orele de chimie pot alege din gama variata de caiete speciale pe care Auchan o ofera si plansa tabel Mendeleev, in format A4, produsa din carton. Elementele din tabelul periodic sunt prezentate clar si devin mult mai usor de retinut. Produsele pe care le poti achizitiona de la Auchan sunt create in asa fel incat sa aiba un design atractiv si sa fie o adevarata placere sa le deschizi.

Profita de ofertele noastre avantajoase! Gasesti caiete speciale la cele mai bune preturi in magazinele noastre Auchan din toata tara sau online. Intra pe aplicatia noastra alaturi de copilul tau, alege produsele preferate si noi ti le livram la domiciliu in scurt timp si in siguranta!

Programul MyCLUB Auchan se adreseaza persoanelor fizice care au varsta de peste 18 ani impliniti la data inscrierii și care accepta Termenele și Condițiile Programului. Ofertele MyCLUB Auchan sunt valabile in limita stocurilor disponibile. Beneficiile se acorda in limita a 12 unitati / card client o singura data in perioada promotiei. Cardul poate fi utilizat doar in legatura cu magazinele Auchan participante și pentru acțiuni promotionale indicate de Auchan si nu poate fi utilizat in legatura cu alti comercianți sau pentru alte activitati in afara celor mentionate in Termene si Conditii. Auchan nu raspunde pentru imposibilitatea utilizarii Cardului in perioada in care aceste este suspendat sau in perioada in care sunt efectuate intretineri sau reparatii tehnice la sistemul de utilizarea al Cardului.

Acest site foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.Afla detalii aici. x