Filtre
 lei
 lei

Cantare de baie

Daca vrei sa adopti un stil de viata sanatos, nu este suficient doar sa te alimentezi corect si sa faci miscare, ci si sa-ti monitorizezi constant greutatea. Din acest punct de vedere, cantarele de baie joaca un rol esential. Fiind vorba despre sanatatea ta, este foarte important sa faci alegerea potrivita atunci cand cumperi un cantar de baie.

Ai nevoie de un dispozitiv care sa fie durabil si eficient, asa ca, daca vrei un cantar de baie de calitate, descopera oferta Auchan si opteaza pentru modelul care raspunde cel mai bine nevoilor tale. In gama de la Auchan, ne-am asigurat ca am selectat doar acele cantare de baie care sunt eficiente si durabile. Daca vrei sa iti masori greutatea corect, te poti baza pe cantarele de baie de la Auchan. Acestea au precizia necesara, iar totul este disponibil pentru tine la un pret accesibil.

De pilda, cantarul Tefal este foarte compact si usor de folosit. Cu o platforma mare din sticla si un ecran LCD, care afiseaza cifre de 28 mm, acest cantar ofera o citire usoara, iar verificarea greutatii este simpla si clara.

Alege produsele de calitate din oferta Auchan si monitorizeaza-ti greutatea in mod constant cu un cantar de baie care isi face treaba rapid si eficient avand un afisaj electronic si o platforma de sticla rezistenta.

Adauga produsul in cos, opteaza pentru livrarea la domiciliu si vei primi comanda repede si in siguranta. Poti oricand sa alegi si ridicarea din magazin, la doar doua ore lucratoare distanta de plasarea comenzii.

Bucura-te de ofertele Auchan si comanda online produsele tale preferate la preturi avantajoase. 

Programul MyCLUB Auchan se adreseaza persoanelor fizice care au varsta de peste 18 ani impliniti la data inscrierii și care accepta Termenele și Condițiile Programului. Ofertele MyCLUB Auchan sunt valabile in limita stocurilor disponibile. Beneficiile se acorda in limita a 12 unitati / card client o singura data in perioada promotiei. Cardul poate fi utilizat doar in legatura cu magazinele Auchan participante și pentru acțiuni promotionale indicate de Auchan si nu poate fi utilizat in legatura cu alti comercianți sau pentru alte activitati in afara celor mentionate in Termene si Conditii. Auchan nu raspunde pentru imposibilitatea utilizarii Cardului in perioada in care aceste este suspendat sau in perioada in care sunt efectuate intretineri sau reparatii tehnice la sistemul de utilizarea al Cardului.