Filtre
 lei
 lei

Carne congelata

Pentru o experienta imbunatatita iti livram comanda din cel mai apropiat magazin! Verifica aici aria de livrare
Ficat de pasare congelat Frangosul 500 g
congelat
Pui Coquelet Edenia, 550 g
congelat
Burta de vita fideluta prefiarta Olympia, 1Kg
congelat
Burta de vita fideluta Casa Gruia, 1Kg
congelat
Burger Edenia de vita Angus, 454g
congelat
Creier de porc congelat, punga, +/- 1kg
congelat
Ficat de pasare ograda Copanex, 1 kg
refrigerat
Gaturi de pui fara piele Copanex, 1.2Kg
refrigerat
Pipote de pui ograda Copanex, 1 kg
refrigerat
Pulpe cu spate Copanex, punga, +/- 1 kg
refrigerat

Carne congelata – sursa de nutrienti esentiali de care are nevoie organismul 

Produsele din carne apartin uneia dintre cele mai importante grupe de alimente. Carnea congelata contine minerale si vitamine, astfel incat sa ofere organismului micro si macronutrientii de care are nevoie.

Printre minerale se numara magneziul. Acesta intareste oasele si are rol in sinteza de vitamina D. Printre vitamine exista vitamina E, cu rol antioxidant, si complexul de vitamine B. Prin urmare, importanta consumului de carne este evidenta. De aceea, Auchan iti pune la dispozitie mai multe tipuri de carne dintre care tu sa alegi exact ceea ce iti place sa consumi: produse de pescarie, carne de vita si manzat, carne de oaie sau miel, carne de porc etc. 

Burta de vita congelata – printre preferintele de necontestat ale romanilor 

Fiecare persoana prefera, intr-o mai mare sau mai mica masura, un anumit tip de preparat. Insa, fara indoiala, burta de vita congelata este in top. Asta deoarece savoarea unei ciorbe de burta tipic romaneasca este incontestabila. 

Pentru ca ne dorim sa iti oferim doar produse de calitate, in magazinul nostru vei gasi sortimente de burta congelata de la producatori de top. In plus, pentru ca o mare parte a populatiei este mare consumatoare de carne de pasare, vei gasi si ficat de pui congelat la un pret foarte bun, alaturi de pipote congelate, gaturi de pui sau pulpe cu spate. Mai mult, vei gasi chiar si mancare gatita. Toate acestea datorita faptului ca punem nevoile clientilor pe primul loc. 

Si cum stim ca o dieta echilibrata le cuprinde pe toate, te asteptam sa comanzi lactate, mezeluri si carne, dar si legume si fructe proaspete!

Programul MyCLUB Auchan se adreseaza persoanelor fizice care au varsta de peste 18 ani impliniti la data inscrierii și care accepta Termenele și Condițiile Programului. Ofertele MyCLUB Auchan sunt valabile in limita stocurilor disponibile. Beneficiile se acorda in limita a 12 unitati / card client o singura data in perioada promotiei. Cardul poate fi utilizat doar in legatura cu magazinele Auchan participante și pentru acțiuni promotionale indicate de Auchan si nu poate fi utilizat in legatura cu alti comercianți sau pentru alte activitati in afara celor mentionate in Termene si Conditii. Auchan nu raspunde pentru imposibilitatea utilizarii Cardului in perioada in care aceste este suspendat sau in perioada in care sunt efectuate intretineri sau reparatii tehnice la sistemul de utilizarea al Cardului.