text.skipToContent text.skipToNavigation

Clor rapid granulat Manufacturas GRE, 5 Kg

0.00

(0 review)  scrie un review
In curand in oferta Auchan!

Disponibilitate: Indisponibil

Modalitati de livrare: Alege Click and Collect GRATIS
Livrare la domiciliu 24/48h

Cod produs: 378200

Descriere produs
Specificatii
Adauga un review

Caracteristici produs

Compus granulat pe baza de clor pentru dezinfectarea apei din piscina. Produs cu dizolvare rapida pentru clorurare soc a apei din piscina. Permite distrugerea rapida si eficienta a tuturor organismelor, fungiilor si bacteriilor prezente in apa.

DOZARE: Tratament initial: Se adauga 15 g CLOR RAPID GRANULAT la fiecare m³ de apa. Dupa 2 h se ajusteaza pH-ul apei intre 7.2 si 7.6. Tratament intretinere: Dupa reglarea pH-ului a se utilizeaza 1 - 3 g de CLOR RAPID GRANULAT pentru fiecare m³ de apa.

Clorul rezidual liber, maxim admis: 0.5 mg/ l. Aceste doze sunt orientative si se pot schimba in functie de caracteristicile fiecarei piscine, grad de utilizare, conditiile meteorologice s.a.m.d.

MOD DE UTILIZARE: Produsul se va dizolva intr-un recipient cu apa, apoi se va distribui uniform pe toata suprafata apei si se va omogeniza in masa de apa a bazinului.

Apa se va utiliza In scop de imbaiere numai dupa verificarea pH-ului, care trebuie sa fie cuprins In domeniul 7.2 - 7.6. Se va evita contactul de lunga durata al solutiei cu suprafata piscinelor de poliester, vinil sau vopsite intrucat, ca oricare alta solutie pe baza de clor, va favoriza decolorarea materialului.

Informatii generale

  • Brand / marca Tratare piscina
  • Tip Plastic

Dimensiuni si impachetare

  • Greutate 5.5
  • Dimensiuni 24 x 24 x 19 cm

Utilizare

  • Instructiuni utilizare Solutii intretinere
Adauga un review
Pentru a adauga un review, te rugam sa te autentifici
Acest site foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.Afla detalii aici. x