Filtre
 lei
 lei

Cosuri de gunoi

Cos gunoi fantasy Plastina 5 l, cap batant
Cos de gunoi slim Actuel alb, 25 L
Cos de gunoi Plastina, 15 l, 28 x 29 cm
Cos de gunoi rectangular alb, 25 l
Cos gunoi fantasy Plastina 32 l, cap batant
Cos de gunoi rectangular Actuel bej, 25 L
Cos de gunoi cu pedala Actuel, 24 L
Cos de gunoi rectangular Essentiel alb, 9 L
Cos gunoi Fantasy, cu capac batant, 18 l
Cos de gunoi rectangular Essentiel alb, 15 L
Cos de gunoi slim Actuel alb, 10 L
Cos gunoi cu capac batant, 18 l, gri
Cos de gunoi din inox, cu pedala, 12 l
Cos de gunoi cu capac batant, 12 l
Cos gunoi Actuel din inox 3L
Cos de gunoi cu pedala Actuel bej, 8 L
Cos de gunoi rectangular Actuel bej, 15 L
Cos gunoi cu capac batant, 18 l, verde
Cos de gunoi alb Actuel din metal, 3 L
Cos de gunoi rotund Actuel gri, 25 L
Cos gunoi cu capac batant, 18 l, galben
Cos gunoi Actuel din metal 3L
Cos de gunoi alb Actuel din metal, 5 L
Cos de gunoi rotund Actuel gri, 12 L
Cos gunoi cu capac batant, 18 l, albastru
Cos de gunoi rectangular bleu, 15 l

Atunci cand te gandesti la cosuri de gunoi, acestea probabil nu se regasesc printre prioritatile tale de pe lista de cumparaturi.

Daca iti decorezi noul apartament sau consideri ca este nevoie de o schimbare in locuinta ta, altele obiecte vor ocupa locurile fruntase. Cu toate acestea, cosurile de gunoi pot deveni importante.

Un cos de gunoi de calitate poate face diferenta. Cosul de gunoi din casa ta trebuie sa isi faca treaba in mod eficient si sa se intregreze din punct de vedere al design-ului si culorii cu restul incaperii, pentru a fi o prezenta necesara, dar discreta. De asemenea, un cos de gunoi trebuie sa fie foarte usor de folosit pentru a-ti face viata cat mai usoara. In oferta Auchan vei descoperi produse atent selectionate pentru ca depozitarea resturilor sa devina una dintre cele mai usoare sarcini.

Oferta de cosuri de gunoi de la Auchan contine produse de calitate, eficiente si usor de utilizat. Ele vin in diferite culori si dimensiuni si pot ajunge chiar la o capacitate de 50 de litri pentru cei care au nevoie de cantitati mari. Fie ca este vorba de baie sau bucatarie, un cos de gunoi ales cu grija va fi unul care isi va indeplini rolul cu discretie si va izola eficient orice miros neplacut.

Asadar, daca vrei ca gunoiul tau sa fie depozitat in siguranta, intra in oferta Auchan si alege produsul de care ai nevoie. Adauga-l in cos si opteaza pentru comanda online care vine la pachet cu o livrare rapida si in siguranta a produsului chiar la tine acasa.

Preturile si ofertele de la Auchan te vor asigura ca vei cumpara un produs de calitate fara sa fie nevoie de un buget considerabil.

Programul MyCLUB Auchan se adreseaza persoanelor fizice care au varsta de peste 18 ani impliniti la data inscrierii și care accepta Termenele și Condițiile Programului. Ofertele MyCLUB Auchan sunt valabile in limita stocurilor disponibile. Beneficiile se acorda in limita a 12 unitati / card client o singura data in perioada promotiei. Cardul poate fi utilizat doar in legatura cu magazinele Auchan participante și pentru acțiuni promotionale indicate de Auchan si nu poate fi utilizat in legatura cu alti comercianți sau pentru alte activitati in afara celor mentionate in Termene si Conditii. Auchan nu raspunde pentru imposibilitatea utilizarii Cardului in perioada in care aceste este suspendat sau in perioada in care sunt efectuate intretineri sau reparatii tehnice la sistemul de utilizarea al Cardului.