Filtre
 lei
 lei

Covoare

Covoras intrare Vanora din cauciuc 60 x 40 cm
Covoras mocheta 40 x 60cm
Covoras mocheta 50 x 70 cm
Covor decorativ Kotonia Home, 140 x 210 cm
Covor de baie Pouce antiderapant 53 x 53 cm
Covor Romantic Indomex SRL, 120x170cm, Culoarea Galben
Covor Romantic Indomex SRL, 150x230cm, Culoarea Galben
Covor Florence Indomex SRL, 160x230cm, Mode Gold
Covor Florence Indomex SRL, 80x150cm, Model Gold
Covor de intrare Unic spot, 40 x 60cm, Home
Covor Romasoft Indomex SRL, 140x200cm, Culoarea Mov
Covor Romasoft Indomex SRL, 140x200cm, Model Terra
Covor Romantic Indomex SRL, 150x230cm, Culoarea Rose

Alegerea inspirata a unor covoare potrivite pentru locuinta ta este esentiala. Pe langa aspectul estetic, este foarte important si confortul, dar conteaza si cat de usor sunt de curatat si intretinut.

Astfel, Auchan.ro iti pune la dispozitie o gama variata din care poti alege cele mai bune. moderne si practice covoare.

In oferta noastra poti sa descoperi variante pentru orice incapere: incepe cu un covoras intrare de buna calitate, care nu e doar o piesa de decor care te intampina acasa, ci are rolul functional de a-ti curata eficient incaltamintea. Continua apoi cu un covor living: poti alege unul cu fire scurte mai usor de intretinut, cu diverse modele in functie de gusturile tale. In dormitoare, un covor shaggy pufos va fi perfect pentru a crea o atmosfera confortabila si placuta. Rasfoieste oferta Auchan si alege-ti modelul de covor decorativ preferat!

Nu uita de baie! Alege un covoras baie din materiale de cea mai buna calitate: izopren, din microfibra sau din PVC. Ai variante in culori vii, dar si optiuni minimaliste. Este foarte important sa alegi un covor antiderapant baie. Vei putea sa iesi din dus in siguranta, vei evita sa stropesti gresia si vei reusi sa eviti riscul de a aluneca si de a te lovi. Si pentru cada poti opta pentru un covor antiderapant cada, tot pentru a-ti garanta siguranta si confortul.

Pe Auchan.ro poti descoperi, cu siguranta, variante de covoare moderne pe placul tau: dreptunghiular sau rotund, cu fire scurte sau pufos, de dimensiuni diferite, potrivite pentru orice spatiu! Atat pe site-ul nostru, cat si in aplicatia Auchan poti naviga prin categoria Covoare si poti descoperi mereu oferte noi, extrem de atractive si avantajoase.

Nu uita ca ai varianta de a comanda online produsele in cel mai apropiat magazin, dar si de a beneficia de livrare la domiciliu.

Programul MyCLUB Auchan se adreseaza persoanelor fizice care au varsta de peste 18 ani impliniti la data inscrierii și care accepta Termenele și Condițiile Programului. Ofertele MyCLUB Auchan sunt valabile in limita stocurilor disponibile. Beneficiile se acorda in limita a 12 unitati / card client o singura data in perioada promotiei. Cardul poate fi utilizat doar in legatura cu magazinele Auchan participante și pentru acțiuni promotionale indicate de Auchan si nu poate fi utilizat in legatura cu alti comercianți sau pentru alte activitati in afara celor mentionate in Termene si Conditii. Auchan nu raspunde pentru imposibilitatea utilizarii Cardului in perioada in care aceste este suspendat sau in perioada in care sunt efectuate intretineri sau reparatii tehnice la sistemul de utilizarea al Cardului.