Crema de ciocolata pentru prajituri Dr.Oetker 55 g
Ne straduim sa actualizam in permanenta informatiile de pe site. Cu toate acestea, exista posibilitatea aparitiei unor inadvertente independente de vointa noastra. Fotografiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard. De asemenea, descrierea si specificatiile produselor pot fi modificate de producatori fara notificare prealabila. Informatia despre stocul din magazin este valabila doar in momentul vizualizarii acestei pagini, iar disponibilitatea promotiilor si a preturilor afisate poate fi afectata de modificarile stocurilor. Pentru a creste acuratetea informatiilor, actualizam stocul periodic, iar ultima actualizare a fost facuta la 26.02.2021, 11:06. Multumim pentru intelegere.
Produse similare/complementare
Caracteristici produs
Crema pentru prajituri Dr.Oetker, cu gust de ciocolata, 55 g.
Informatii nutritionale
- kJ pe 100g sau 100ml 723
- kcal pe 100g sau 100ml 172
- Grasimi (g sau ml) 6.7
- din care acizi grasi saturati (g sau ml) 5.2
- Glucide (g sau ml) 22
- din care zaharuri (g sau ml) 18
- Sare (g sau m 0.12
- Proteine (g sau ml ) 5
Ingrediente si alergeni
-
Ingrediente
Cacao cu continut redus de grasime, sirop de glucoza, ulei vegetal total hidrogenat din palmier, amidon modificat din cartofi, gelatina alimentara, emulsifiant (esteri ai acidului acetic cu mono- si digliceridele acizilor grasi, mono- si digliceride ale acizilor grasi)
proteine din lapte, stabilizator (fosfat dipotasic), aroma, agent antiaglomerant (fosfat tricalcic)
Poate contine gluten.
Informatii generale
- Brand / marca Dr. Oetker
- Caracteristici speciale Informatii nutritionale pentru 100 g de produs preparat conform instructiunilor de preparare.
Dimensiuni si impachetare
- Cantitate neta (kg, l) 0.055
- Greutate 0.055
Conditii vanzare
- Termen de valabilitate A se consuma de preferinta inainte de data inscrisa pe ambalaj.
Producator / Origine
- Tara de origine Romania
Utilizare
- Conditii de pastrare / depozitare A se pastra la loc uscat si racoros.
-
Mod de preparare
Se amesteca praful cu 250 ml lapte si 2-3 zahar pudra
Se bate cu mixerul la viteza mare, 4 minute.
Adauga un review
Pentru a adauga un review, te rugam sa te autentifici