Crochete de branza cu Jalapenos Casa Taraneasca 250g
Informatii nutritionale
- kJ pe 100g sau 100ml 1223.4
- kcal pe 100g sau 100ml 293.2
- Grasimi (g sau ml) 18.1
- din care acizi grasi saturati (g sau ml) 6.2
- Glucide (g sau ml) 24.5
- din care zaharuri (g sau ml) 1.7
- Sare (g sau m 2.38
- Fibre (g sau ml ) 0.7
- Proteine (g sau ml ) 7.9
Ingrediente si alergeni
- Ingrediente Branza procesata 18% (lactoza, lapte) (apa, branza 40%, proteina din lapte, unt, amidon modificat (porumb), saruri de emulsifiere: E 331 – citrat de sodiu; E 452 – polifosfati; praf de zer (lactoza, lapte), sare, stabilizatori: E410 -guma din seminte de carruba, E412 – guma de guar, coloranti: E610a – beta caroten, E 160c – extract de ardei rosu), 16 % branza procesata (lactoza, lapte) (apa, branza 62%, proteina din lapte, unt, amidon modificat (porumb), saruri de emulsifiere: E 331 – citrat de sodiu; E 452 – polifosfati; praf de zer (lactoza, lapte), sare, stabilizatori: E 407 – caragenan, coloranti: E610a – beta caroten, E 160c – extract de ardei rosu), apa, 11% pesmet (faina de grau (gluten)), sare, ulei de rapita, antioxidanti: E392 – extract de rozmarin, faina de grau (gluten), amidon de cartofi; 3% ardei iute kalapenos, faina de orez, faina de porumb, frisca, sare, gluten de grau, dextroza, agent de afanare, E450 – difosfat, E500- carbonat de sodiu, praf de zer (lactoza, lapte), agent de ingrosare: E415 – guma de xantan, piper alb, extract de condiment (boia de ardei, ulei de floarea soarelui), stabilizatori: E407 - caragenan
- Alergeni descriere Gluten, lactoza, porumb
Informatii generale
- Brand / marca Casa Taraneasca
Dimensiuni si impachetare
- Cantitate neta (kg, l) 0.25
- Greutate (Kg) 0.25
Conditii vanzare
- Termen de valabilitate A se consuma de preferinta inainte de: vezi data inscriptionata pe ambalaj
Producator / Origine
- Tara de origine Olanda
Utilizare
- Conditii de pastrare / depozitare A se pastra la congelator
-
Mod de preparare
Nu decongelati inainte de preparare.
Prajiti crochetele de branza cu jalapenos in uleiul incins la 175°C pentru 1.5-2 minute.