Filtre
 lei
 lei

Materiale si etichete scolare

Etichete Auchan bulina, 8 mm
5% BONUS PE CARD
valabilitate:
07.07 - 05.10
Etichete Auchan, lineare, 32 de bucati, 36 x 56 mm
5% BONUS PE CARD
valabilitate:
07.07 - 05.10
Etichete frigider Auchan, 24 bucati
5% BONUS PE CARD
valabilitate:
07.07 - 05.10
Hartie glasata A4 6 culori + 2 coperti
Etichete Auchan, lineare, 21 de bucati, 34 x 75 mm
5% BONUS PE CARD
valabilitate:
07.07 - 05.10
Perforator cu model PM1
Stickere Fantasy Pouce, 12 pagini
5% BONUS PE CARD
valabilitate:
07.07 - 05.10
Bloc hartie Glasse Arhi Design lucioasa A4
Rola Auchan pentru pictat, diverse modele
5% BONUS PE CARD
valabilitate:
07.07 - 05.10
Set 10 foi Auchan din fetru 20 x 30 cm
Carton Dub cretat alb mat 50 de bucati A4
Set 10 buc hartie cu sclipici Auchan
Carton Dub cretat alb lucios 50 de bucati A4
Perforator cu model PM2
Set 40 de etichete scolare Pigna Batman
Set 40 de etichete scolare Pigna Cars 3
Set 6 etichete design Cats Dogs
Etichete scolare cu animale, set 3 x 3coli
Etichete scolare cu flori, set 3 x 3coli
Set numere Apli, 120 bucati, diverse culori
Etichete scolare cu fotbal, set 3 x 3 coli
Breloc accesoriu Unicorn Auchan

Pentru a obtine rezultate bune la invatatura, orice elev are nevoie de rechizite de calitate. Organizarea si disciplina sunt importante inca din clasele primare, iar caietele si rechizitele folosite de elevi trebuie sa fie protejate cu ajutorul celor mai bune materiale si etichete scolare.

La Auchan am compus o gama variata de materiale din aceasta categorie, care iti vor ajuta copilul sa fie un elev pregatit, indiferent de situatie. Caietele si manualele pot fi ratacite, pierdute sau confundate cu usurinta.

Pentru a evita acest lucru, alege din oferta noastra etichete la set, in variante numeroase si usor de utilizat. Le poti lipi direct pe coperta din carton a caietelor si a cartilor, dar si pe coperta de protectie, din cauciuc. Ai la dispozitie o gama bogata de modele de etichete scolare simple, etichete cu animale, etichete cu flori sau chiar si etichete cu zane. Tot ce trebuie sa faci este sa gasesti modelele preferate ale copilului tau si le poti achizitiona din magazinele noastre din toata tara.

Tot pe Auchan.ro poti gasi si multe alte materiale si etichete scolare care il vor ajuta sa aiba rezultate bune la orele sale preferate. Iti oferim hartie creponata, hartie pentru orgami, dar si hartie buretata A4. Ajuta-l sa isi exerseze abilitatile practice si latura artistica in cadrul celor mai frumoase proiecte la scoala.

Pentru orele de arte plastice, de la noi poti achizitiona si role pentru pictat, perforator cu model sau hartie colorata la set. Ajutam elevii sa picteze, sa decupeze si modeleze cele mai frumoase idei intr-o maniera creativa si sigura.

Navigheaza pe site-ul Auchan sau in aplicatia noastra si descopera o varietate de materiale si etichete scolare de care copilul tau are nevoie pentru rezultate excelente la toate materiile.

Comanda online produsele preferate si beneficiezi de livrare direct la tine acasa, in cel mai scurt timp!

Programul MyCLUB Auchan se adreseaza persoanelor fizice care au varsta de peste 18 ani impliniti la data inscrierii și care accepta Termenele și Condițiile Programului. Ofertele MyCLUB Auchan sunt valabile in limita stocurilor disponibile. Beneficiile se acorda in limita a 12 unitati / card client o singura data in perioada promotiei. Cardul poate fi utilizat doar in legatura cu magazinele Auchan participante și pentru acțiuni promotionale indicate de Auchan si nu poate fi utilizat in legatura cu alti comercianți sau pentru alte activitati in afara celor mentionate in Termene si Conditii. Auchan nu raspunde pentru imposibilitatea utilizarii Cardului in perioada in care aceste este suspendat sau in perioada in care sunt efectuate intretineri sau reparatii tehnice la sistemul de utilizarea al Cardului.

Acest site foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.Afla detalii aici. x