Filtre
 lei
 lei

Detergent vase

Detergent de vase Fairy lemon 450 ml
Detergent de vase Fairy Lemon 800 ml
Detergent de vase Pur Balsam, aloe vera, 450 ml
Detergent vase pasta Axion Lemon, 400g
Detergent vase pasta Axion Lemon, 225g
Detergent de vase Sano Spark migdale, 1L
Detergent pentru vase Nufar verde, 500 ml
Detergent de vase Pur Power cu aroma de mar, 450ml
Detergent de vase Fairy Apple 800 ml
Detergent de vase Fairy Lemon, 1300 ml
Detergent de vase Balsam, Ulei de argan, 450 ml
Detergent automat de vase Somat All in 1, 80 tablete
Detergent de vase Pur Calcium, Hand&Nail 450 ml
Detergent vase pasta Axion Ultra Degresant, 225g
Detergent de vase Pur, cu lamaie, 450ml
Odorizant Finish pentru masina de spalat vase
Gel de dus Protex Vitamin E, 500ml
Detergent de vase Pur, cu mar, 1.2L

Spalatul vaselor poate sa fie o corvoada pentru multi, dar daca vrei ca misiunea ta sa fie cat mai usoara, trebuie sa gasesti cel mai bun detergent vase.

Alegerea nu va fi deloc una usoara, insa daca te vei inarma cu un detergent vase eficient, vasele murdare nu vor mai fi adversarul de temut de dinainte. Nu este un secret ca vasele pot deveni extrem de greu de curatat, mai ales atunci cand se aduna grasimea și petele de mancare, iar suprafetele devin lipicioase. Daca mai vorbim si de o chiuveta plina de vase nespalate, poate fi vorba de un adevarat cosmar. Insa, cu un detergentul potrivit, o sa descoperi ca nu trebuie sa fie totul atat de greu.

Un detergent de vase bun poate indeparta grasimile foarte usor si iti poate scuti timp pretios pentru a te putea concentra pe activitatile care iti fac cu adevarat placere.

O optiune excelenta de detergent vase este cel sub forma de pasta, cum este detergentul Axion. Este eficient si puternic chiar si folosit cu apa rece, avand agenti speciali care vor elimina mirosurile neplacute si cele mai dificile grasimi. Vasele vor ramane curate, stralucitoare si placut parfumate. Poti alege si un detergent vase lichid din gamele Fairy, Sano sau Pur, brandurile de top din acest domeniu. Formulele lor concentrate vor indeparta grasimile rapid, fie ca e vorba de farfurii, pahare, oale sau tigai. Rezultatul va fi acelasi: curat si stralucitor.

De asemenea, la Auchan gasesti si detergent pentru masina de spalat vase: poti alege detergent lichid, pudra sau capsule Finish Quantul ori Fairy Platinum. Detergentul pentru masina de spalat vase are ingrediente active special selectionate, care au putere sporita de curatare.

Orice ai nevoie, gasesti la Auchan la preturi avantajoase. Spalatul vaselor nu trebuie sa fie dificil - asigura-te de asta prin alegerea celor mai buni detergenti de vase de la Auchan!

Fa cumparaturi in siguranta, usor si rapid!

Programul MyCLUB Auchan se adreseaza persoanelor fizice care au varsta de peste 18 ani impliniti la data inscrierii și care accepta Termenele și Condițiile Programului. Ofertele MyCLUB Auchan sunt valabile in limita stocurilor disponibile. Beneficiile se acorda in limita a 12 unitati / card client o singura data in perioada promotiei. Cardul poate fi utilizat doar in legatura cu magazinele Auchan participante și pentru acțiuni promotionale indicate de Auchan si nu poate fi utilizat in legatura cu alti comercianți sau pentru alte activitati in afara celor mentionate in Termene si Conditii. Auchan nu raspunde pentru imposibilitatea utilizarii Cardului in perioada in care aceste este suspendat sau in perioada in care sunt efectuate intretineri sau reparatii tehnice la sistemul de utilizarea al Cardului.