Filtre
 lei
 lei

Electrica auto

Bec Valeo H7 55W
22.4

In stoc

Bec Philips W21/5W 12V 21/5W W3x16q
Set 2 becuri C5W 12 V 5W
Set 2 becuri Valeo W5W 12V
Baterie auto Bosch S3 56 Ah En 480 A
Acumulator auto Caranda Maxima 80Ah
Acumulator auto Caranda Durabila 70Ah
Baterie auto Bosch S3 70 Ah En 640 A
Acumulator auto Caranda Durabila 55Ah
Baterie pentru masina Varta Black 45 AH
Baterie Bosch S4 60 AH EN 540 A
Bec Philips R10W 12V 10W BA15S
Kit becuri auto Philips H7 12V cu halogen
Kit becuri auto Philips H4 12V cu halogen
Acumulator auto Caranda Durabila 62Ah
Set 2 becuri Valeo PY21W BAU15S
Bec Valeo H1 12V 55W
Acumulator auto full option, 55 ah
Bec Philips C10W 12V 10W SV8.5 T10
Bec Philips PY21W 12V 21W BAU15S orange

Te asteapta un drum lung cu masina si vrei sa fie totul in perfecta ordine pana la ultimul detaliu? Ultimele incidente ti-au semnalat ca trebuie facute schimbari esentiale la masina ta? Iti faci griji ca reparatiile pot fi prea costisitoare?

Renunta chiar acum la asemenea temeri si gaseste solutii convenabile pentru problemele tale cu ofertele noastre. Poti sa te simti in deplina siguranta cu echipamentele de alimentare electrica auto pentru majoritatea situatiilor neplacute pe care le poti intampina.

Ofertele Auchan iti stau la dispozitie si includ o multime de variante: de la becuri auto, becuri semnalizare, baterii auto, pana la acumulatori auto.

Becul auto Philips pentru interior si semnalizare, becul far Philips cu halogen, cablul curent auto sunt cateva exemple din recomandarile Auchan pentru ca experienta ta de condus sa fie fara incidente.

Bateria auto Bosch este ideala pentru masinile cu cerinte de energie conventionala si pentru vehicule cu cerinte de energie standard. Acest tip de baterie garanteaza necesarul de energie pentru un numar moderat de consumatori electrici suplimentari.

De asemenea, poti imbunatati performantele masinii tale si experienta condusului cu ajutorul celor mai renumite branduri pentru articole si echipamente profesionale electrica auto precum Philips, Varta, Caranda.

Vino in magazinele Auchan sa profiti de ultimele noutati din gama electrica auto la cele mai avantajoase preturi. Consulta ofertele din magazinele noastre si nu ezita sa apelezi la angajatii nostri pentru mai multe detalii.

Nu ai timp de umblat prin magazine, dar masina ta da semne ca are nevoie de o schimbare care nu mai poate fi amanata? Analizeaza produsele disponibile pe site-ul Auchan.ro si comanda online tot ceea ce ai nevoie. Noi iti livram in cel mai scurt timp comanda la tine acasa, cu posibilitatea de retur gratuit in cazul in care te razgandesti.

Programul MyCLUB Auchan se adreseaza persoanelor fizice care au varsta de peste 18 ani impliniti la data inscrierii și care accepta Termenele și Condițiile Programului. Ofertele MyCLUB Auchan sunt valabile in limita stocurilor disponibile. Beneficiile se acorda in limita a 12 unitati / card client o singura data in perioada promotiei. Cardul poate fi utilizat doar in legatura cu magazinele Auchan participante și pentru acțiuni promotionale indicate de Auchan si nu poate fi utilizat in legatura cu alti comercianți sau pentru alte activitati in afara celor mentionate in Termene si Conditii. Auchan nu raspunde pentru imposibilitatea utilizarii Cardului in perioada in care aceste este suspendat sau in perioada in care sunt efectuate intretineri sau reparatii tehnice la sistemul de utilizarea al Cardului.