Foietaj congelat Alpin Lux cub romcherie 800 g
Informatii nutritionale
- kJ pe 100g sau 100ml 1559
- kcal pe 100g sau 100ml 373
- Grasimi (g sau ml) 21.9
- din care acizi grasi saturati (g sau ml) 11.6
- Glucide (g sau ml) 28.5
- din care zaharuri (g sau ml) 1.2
- Sare (g sau m 0.85
- Fibre (g sau ml ) 0.6
- Proteine (g sau ml ) 5.5
Ingrediente si alergeni
-
Ingrediente
Faina alba de grau, apa, margarina (uleiuri si grasimi vegetale: palmier, floarea soarelui, rapita; apa, emulsifiant: lecitina din soia, mono- si digliceride ale acizilor grasi; sare iodata, acidifiant: acid citric, antioxidant: alfa-tocoferol, aroma, colorant: caroteni)
Grasime vegetala de palmier, sare iodata, zahar, otet de alcool, gluten de grau, dextroza, stabilizatori (carboximetilceluloza, faina de guar), emulsifianti (E 472e, lecitina de rapita)
Agent de afanare (fosfat de calciu), faina de soia, agent de tratare a fainii (acid ascorbic), enzime. - Alte caracteristici Produs realizat in sistem de management integrat al calitatii si sigurantei alimentului. Aluat congelat.
- Alergeni descriere Cereale care contin gluten, soia si produse derivate. Poate sa contina urme de seminte de susan si produse derivate.
Informatii generale
- Brand / marca Alpin Lux
Dimensiuni si impachetare
- Cantitate neta (kg, l) 0.8
- Greutate (Kg) 0.8
Conditii vanzare
- Termen de valabilitate A se consuma inainte de data inscriptionata pe ambalaj.
Producator / Origine
- Tara de origine Romania
Utilizare
- Conditii de pastrare / depozitare A se pastra la temperaturi sub -18°C. A nu se recongela dupa decongelare.
-
Mod de preparare
Se recomanda decongelarea aluatului la temperatura camerei, in ambalajul original timp de aproximativ 1½ h
Nu se admite decongelarea rapida in cuptor sau in cuptorul cu microunde
Aluatul decongelat se poate prepara simplu (saleuri) sau cu diferite umpluturi: branza, carne, cabanos, gem, crema de vanilie, rahat, mere etc.
Tava in care se coc produsele, nu este necesar a fi unsa cu grasime
Produsele obtinute se introduc in cuptorul deja incalzit la temperatura de 220°C timp de 30-35 minute
Dupa coacere, pentru produsele cu umpluturi dulci se recomanda pudrarea cu zahar.