text.skipToContent text.skipToNavigation

Foietaj congelat Alpin Lux cub romcherie 800 g

0.00

(0 review)  scrie un review

Pretul include 9% TVA

Pretul pe kilogram : 10,06 lei

Termen de ridicare:  disponibil in magazin; nu se poate comanda

Cod produs: 107641

Auchan - Timisoara Nord In stoc
Auchan - Cluj In stoc
Auchan - Crangasi In stoc
Auchan - Sibiu In stoc
Auchan - Cotroceni In stoc
Auchan - Timisoara Sud In stoc
Auchan - Pitesti Gavana In stoc
Auchan - City Brasov In stoc
Auchan - Suceava In stoc
Auchan - Drumul Taberei In stoc
Auchan - Berceni In stoc
Auchan - Pallady In stoc
Auchan - Bacau In stoc
Auchan - City Constanta Sud In stoc
Auchan - Baia Mare In stoc
Auchan - Militari In stoc
Auchan - Oradea In stoc
Auchan - Vitan In stoc
Auchan - Galati In stoc
Auchan - Cluj Iris In stoc
Auchan - Craiova In stoc
Auchan - Deva In stoc
Auchan - City Iasi In stoc
Auchan - Brasov Coresi In stoc
Auchan - Craiovita In stoc
Auchan - Targu Mures In stoc
Auchan - Timisoara In stoc
Auchan - Titan In stoc
Auchan - City Targu Mures Sud In stoc
Auchan - Pitesti In stoc
Auchan - Constanta In stoc
Auchan - Satu Mare In stoc
Auchan - Ploiesti In stoc
Ne straduim sa actualizam in permanenta informatiile de pe site. Cu toate acestea, exista posibilitatea aparitiei unor inadvertente independente de vointa noastra. Fotografiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard. De asemenea, descrierea si specificatiile produselor pot fi modificate de producatori fara notificare prealabila. Informatia despre stocul din magazin este valabila doar in momentul vizualizarii acestei pagini, iar disponibilitatea promotiilor si a preturilor afisate poate fi afectata de modificarile stocurilor. Pentru a creste acuratetea informatiilor, actualizam stocul periodic, iar ultima actualizare a fost facuta la 19.02.2020 11:01. Multumim pentru intelegere.
Descriere produs
Specificatii
Adauga un review

Caracteristici produs

Foietaj din aluat de congelat sub forma de cub.

Informatii nutritionale

  • kJ pe 100g sau 100ml 1559
  • kcal pe 100g sau 100ml 373
  • Grasimi (g sau ml) 21.9
  • din care acizi grasi saturati (g sau ml) 11.6
  • Glucide (g sau ml) 28.5
  • din care zaharuri (g sau ml) 1.2
  • Sare (g sau m 0.85
  • Fibre (g sau ml ) 0.6
  • Proteine (g sau ml ) 5.5

Ingrediente si alergeni

  • Ingrediente Faina alba de grau, apa, margarina (uleiuri si grasimi vegetale: palmier, floarea soarelui, rapita; apa, emulsifiant: lecitina din soia, mono- si digliceride ale acizilor grasi; sare iodata, acidifiant: acid citric, antioxidant: alfa-tocoferol, aroma, colorant: caroteni)

    Grasime vegetala de palmier, sare iodata, zahar, otet de alcool, gluten de grau, dextroza, stabilizatori (carboximetilceluloza, faina de guar), emulsifianti (E 472e, lecitina de rapita)

    Agent de afanare (fosfat de calciu), faina de soia, agent de tratare a fainii (acid ascorbic), enzime.
  • Alte caracteristici Produs realizat in sistem de management integrat al calitatii si sigurantei alimentului. Aluat congelat.
  • Alergeni descriere Cereale care contin gluten, soia si produse derivate. Poate sa contina urme de seminte de susan si produse derivate.

Informatii generale

  • Brand / marca Alpin Lux

Dimensiuni si impachetare

  • Cantitate neta (kg, l) 0.8
  • Greutate 0.8

Conditii vanzare

  • Termen de valabilitate A se consuma inainte de data inscriptionata pe ambalaj.

Producator / Origine

  • Tara de origine Romania

Utilizare

  • Conditii de pastrare / depozitare A se pastra la temperaturi sub -18°C. A nu se recongela dupa decongelare.
  • Mod de preparare Se recomanda decongelarea aluatului la temperatura camerei, in ambalajul original timp de aproximativ 1½ h

    Nu se admite decongelarea rapida in cuptor sau in cuptorul cu microunde

    Aluatul decongelat se poate prepara simplu (saleuri) sau cu diferite umpluturi: branza, carne, cabanos, gem, crema de vanilie, rahat, mere etc.

    Tava in care se coc produsele, nu este necesar a fi unsa cu grasime

    Produsele obtinute se introduc in cuptorul deja incalzit la temperatura de 220°C timp de 30-35 minute

    Dupa coacere, pentru produsele cu umpluturi dulci se recomanda pudrarea cu zahar.
Adauga un review
Pentru a adauga un review, te rugam sa te autentifici
Acest site foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.Afla detalii aici. x