Filtre
 lei
 lei

Frigidere & Combine frigorifice

Combina frigorifica Arctic AK54305M30W, 291 l, Clasa F
Combina frigorifica Daewoo RN-308RDQM, Clasa E, Inox
Lada frigorifica CANDY CCHH 200, 194L, H85cm, Clasa F, alb
Congelator vertical Selecline 600081542, 180L, Clasa F
Combina frigorifica Daewoo RN-308, 330L, Clasa E, H 186 cm
Combina frigorifica Samsung RB36T600CSA, Clasa C
Combina frigorifica LG GBB62PZJMN, Clasa E, argintiu
Combina frigorifica Beko RCNA406E40DZWN, Clasa E, alb
Lada frigorifica Candy, 97L, Clasa F, alb
Frigider Samsung RT35K553PS9, 2 usi, Clasa E
Combina frigorifica Candy CCE4T618ES, Clasa E, argintiu
Combina frigorifica LG GBP31DSLZN, Clasa E, argintiu
Lada frigorifica Arctic AO20W30, Clasa F, Culoarea Alb
Lada frigorifica Candy, 137L, Clasa F, alb
Combina frigorifica Candy CCE3T618FW, Clasa F, alb

Atunci cand iti amenajezi bucataria, cu siguranta ca primul lucru la care te gandesti este mobila de bucatarie: blaturile, rafturile, chiuveta. Cu toate acestea, este foarte important sa iei in considerare elementul cheie al oricarei bucatarii: frigiderul. Intotdeauna frigiderele au fost vazute strict ca un element necesar in bucatarie si niciodata ca o piesa integrata in designul estetic al incaperii.

Realitatea este ca, avand in vedere tehnologia din ziua de azi, frigiderele pot avea un design pe placul tau si, in acelasi timp, pot sa-si faca treaba in mod eficient, avand rol practic si estetic in acelasi timp. Drept urmare, nu mai sta pe ganduri si intra in oferta Auchan de frigidere pentru a alege produsul care va raspunde cel mai bine nevoilor tale.

Daca vrei un produs la un pret bun, cu un design modern si incapator, atunci combina frigorifica de la Arctic, varianta pe argintiu, este exact ce iti trebuie. Modelele de frigidere si combine frigorifice de la Auchan vin in culori diferite, pentru nevoile si preferintele tuturor. De asemenea de a scapa de grija dezghetatarii frigiderului, una dintre cele mai anevoioase sarcini, dar necesara in unele cazuri, poti opta pentru combina frigorifica Samsung No Frost. Acest model are si un dozator de apa integrat, pentru a putea savura oricand o cana cu apa rece si proaspata.

Frigiderul este cel care iti va mentine mancarea proaspata, asa ca alegerea lui este una dintre cele mai importante decizii luate la nivel de bucatarie.

Profita acum de ofertele si preturile avantajoase de la Auchan si cumpara frigiderul care iti va face viata mai usoara in bucatarie. Comanda online cu livrare rapida sau alege optiunea de a ridica produsul din magazin, la doar doua ore de la plasarea comenzii.

Programul MyCLUB Auchan se adreseaza persoanelor fizice care au varsta de peste 18 ani impliniti la data inscrierii și care accepta Termenele și Condițiile Programului. Ofertele MyCLUB Auchan sunt valabile in limita stocurilor disponibile. Beneficiile se acorda in limita a 12 unitati / card client o singura data in perioada promotiei. Cardul poate fi utilizat doar in legatura cu magazinele Auchan participante și pentru acțiuni promotionale indicate de Auchan si nu poate fi utilizat in legatura cu alti comercianți sau pentru alte activitati in afara celor mentionate in Termene si Conditii. Auchan nu raspunde pentru imposibilitatea utilizarii Cardului in perioada in care aceste este suspendat sau in perioada in care sunt efectuate intretineri sau reparatii tehnice la sistemul de utilizarea al Cardului.