Filtre
 lei
 lei

Fructe congelate

Pentru o experienta imbunatatita iti livram comanda din cel mai apropiat magazin! Verifica aici aria de livrare
Amestec fructe congelate Piramida, 350g
turcia congelat
Capsune congelate Piramida, 350g
congelat
Visine congelate Piramida, 350g
turcia congelat
Rodii Piramida, 350g
congelat
Mix fructe de padure BIO Ecofruct, 500g
romania congelat
Catina BIO Ecofruct, 500g
romania congelat
Afine rosii BIO Ecofruct, 500g
romania congelat
Afine congelate ECO filiera Auchan, 400g
5% BONUS PE CARD
valabilitate: 01.01 - 31.12
pasare_aurie bio_eco
Visine fara samburi Auchan, 450g
5% BONUS PE CARD
valabilitate: 01.01 - 31.12
Afine congelate filiera Auchan, 400g
5% BONUS PE CARD
valabilitate: 01.01 - 31.12
pasare_rosie romania
Mure congelate filiera Auchan, 400g
5% BONUS PE CARD
valabilitate: 01.01 - 31.12
pasare_rosie romania
Capsuni congelate Auchan, 450g
pasare_rosie
Mango Bucati Edenia, 450g

Fructele reprezinta o parte importanta pentru o alimentatie sanatoasa, atat la copii, cat si la persoanele adulte. Consumul regulat de fructe contribuie la sanatatea sistemului imunitar, previne obezitatea si diabetul, minimizand totodata riscul aparitiei unor boli foarte grave.

Aportul nutritiv cu care fructele contribuie la starea de bine a organismului este unul cat se poate de semnificativ: fructele sunt foarte bogate in minerale si oxidanti, dar sarace in calorii, fapt ce le transforma in alimente vitale pentru dieta persoanelor care doresc sa slabeasca.

Chiar si congelate, fructele pot oferi cantitatea necesara de substante nutritive, daca acestea au fost supuse procesului de inghetare imediat dupa culegere. Compara preturile pentru fructele congelate din aceasta categorie si treci pe lista de cumparaturi tot ce este mai bun pentru sanatatea ta si a intregii familii.

Cumperi acum de la Auchan fructe congelate si le mananci mai tarziu, intr-o salata delicioasa ori intr-un toping perfect pe placinta pe care ai pregatit-o. Vezi care sunt toate produsele din categoria “Fructe congelate” pe care ti le punem astazi in cel mai apropiat magazin Auchan de locuinta ta!

Te asteptam in fiecare zi cu preturi speciale  pentru intreaga oferta de fructe congelate, asadar, nu trece pe langa acestea fara a pune ceva bun pentru mai tarziu in cosul tau de cumparaturi!

La Auchan gasesti: afine bio negre congelate, rodii congelate, mure bio congelate, coacaze negre congelate, visine congelate, iar lista poate continua. Cu ce? Ei bine, cu pachete congelate in care poti gasi mix-uri de fructe, atat din tara noastra, cat si din destinatii exotice. Atunci cand vrei, intri in magazinul Auchan si cumperi intotdeauna cele mai bune produse pentru nevoile tale, de la fructe congelate la smoothie-uri din fructe tinute la rece, ce se prepara imediat si iti ofera portia zilnica de energie!

Vino acum la Auchan si pleaca acasa cu un cos plin de sanatate pentru intreaga ta familie!

Programul MyCLUB Auchan se adreseaza persoanelor fizice care au varsta de peste 18 ani impliniti la data inscrierii și care accepta Termenele și Condițiile Programului. Ofertele MyCLUB Auchan sunt valabile in limita stocurilor disponibile. Beneficiile se acorda in limita a 12 unitati / card client o singura data in perioada promotiei. Cardul poate fi utilizat doar in legatura cu magazinele Auchan participante și pentru acțiuni promotionale indicate de Auchan si nu poate fi utilizat in legatura cu alti comercianți sau pentru alte activitati in afara celor mentionate in Termene si Conditii. Auchan nu raspunde pentru imposibilitatea utilizarii Cardului in perioada in care aceste este suspendat sau in perioada in care sunt efectuate intretineri sau reparatii tehnice la sistemul de utilizarea al Cardului.