Filtre
 lei
 lei

Gaming

Produse recomandate din categoria Gaming

Joc Ring Fit Adventure pentru Nintendo Switch
Controller Switch Pro pentru consola Nintendo Switch
Joc video Mafia trilogy
125.0

Stoc limitat

Joc Luigi's Mansion 3 Nintendo Switch
Joc Mario Kart 8 Deluxe pentru Nintendo Switch
Joc Red Dead Redemption 2 pentru Playstation 4
Joc The Crew 2 pentru Playstation 4
Joc Super Mario Odissey pentru Nintendo Switch
Nintendo Switch Joy-Con Pair albastru & galben neon
Joc LEGO Worlds pentru XBOX ONE
Joc LEGO Jurassic World pentru Playstation 4
Joc LEGO Worlds pentru Playstation 4
Joc Batman Arkham Knight pentru Playstation
Gamepad Logitech F310 compatibil Android TV
Joc Grand Auto 5 Premium Edition pentru PS4
Joc LEGO The Incredibles pentru Playstation 4
Mortal Kombat 11 - SW (code)
Mortal Kombat 11 Ultimate PS5
Pokemon Brilliant Diamond
Big Brain Academy, Brain vs Brain
Joc Mortal Kombat XL pentru PS4
Super Mario 3D World Bowser's
Joc video Mafia trilogy
142.0

Stoc limitat

Joc Grand Auto 5 Premium Edition pentru XBOX ONE

Activitatea de gaming este una dintre cele mai distractive si ingenioase modalitati de petrecere a timpului liber. In plus, modul in care a evoluat aceasta industrie le permite jucatorilor sa poata ajunge adevarati profesionisti in domeniu.

Daca esti pasionat de gaming, la Auchan iti oferim accesorii si jocuri care te vor ajuta sa te distrezi, dar si sa poti ajunge sa participi la competitii de jocuri PC sau jocuri consola.

Fie ca preferi sa practici gaming pe PC sau gaming pe consola, la Auchan gasesti accesorii de gaming care te vor ajuta sa fii tot mai bun, in scurt timp. Pentru jocuri de tip shooter, iti oferim mousepad gaming care iti va asigura miscari precise si la o sensibilitate ridicata a mouse-ului. De asemenea, poti cumpara de la noi si tastatura gaming, cu butoane solide si iluminate RGB.

Tot in magazinele Auchan poti descoperi si cele mai tari controllere gaming, ideale pentru PC, dar compatibile si cu PlayStation. Iar daca ai deja configuratia ideala pentru gaming, poti incepe sa-ti selectezi jocurile favorite.

Descopera in oferta noastra produse gaming de tip jocuri, pentru orice fel de platforma utilizezi. La Auchan gasesti cele mai noi jocuri PS4, dar si jocuri PC sau jocuri Xbox. Tot la Auchan trebuie sa apelezi si daca vrei sa gasesti cele mai noi jocuri pentru consola Nintendo Switch.

Iti oferim mereu reduceri generoase si oferte promotionale la cele mai noi jocuri, pentru toate platformele. Alege sa cumperi acum jocuri originale la pret bun si bucura-te de cele mai tari experiente de gaming. Produsele pe care le poti descoperi in gama noastra sunt disponibile atat in magazine, cat si pe site sau in aplicatie.

Comanda online in cele mai bune conditii de siguranta, iar noi iti oferim livrare rapida la domiciliu sau in cel mai apropiat magazin Auchan! Te asteptam la cumparaturi cu oferte si preturi promotionale!

Programul MyCLUB Auchan se adreseaza persoanelor fizice care au varsta de peste 18 ani impliniti la data inscrierii și care accepta Termenele și Condițiile Programului. Ofertele MyCLUB Auchan sunt valabile in limita stocurilor disponibile. Beneficiile se acorda in limita a 12 unitati / card client o singura data in perioada promotiei. Cardul poate fi utilizat doar in legatura cu magazinele Auchan participante și pentru acțiuni promotionale indicate de Auchan si nu poate fi utilizat in legatura cu alti comercianți sau pentru alte activitati in afara celor mentionate in Termene si Conditii. Auchan nu raspunde pentru imposibilitatea utilizarii Cardului in perioada in care aceste este suspendat sau in perioada in care sunt efectuate intretineri sau reparatii tehnice la sistemul de utilizarea al Cardului.