Filtre
 lei
 lei

Globuri de Craciun

Set 20 globuri Actuel cu efect de zapada
Set 48 globuri din plastic Actuel
Set 48 globuri din plastic Actuel
Set 48 globuri din plastic Actuel
Set 48 glob din plastic Actuel,
Set 6 turturi de gheata 15 cm
Coroana cu papion si glob Actuel, 30cm
Set 7 motive de Craciun Actuel natura, 7.5 cm
Set 6 globuri albe Actuel 80 mm
Set 2 globuri Actuel albe 12 cm
Set 30 agatatoare Actuel, din plastic, verzi
Set globuri de Craciun Actuel, 22 bucati
15 conuri de brad Actuel, 3 cm
Set globuri din sticla Actuel, 4 x 6cm
Funda Actuel 23 x 29 cm
Set de 4 globuri Actuel albe pentru Craciun
Set 4 globuri din sticla Actuel, 6cm
Paiete decorative Actuel 60cm gri
Glob din plastic imprimat Actuel, 7.8cm
Set de 4 globuri Actuel rosii 10 cm
Ornamente 3D de Craciun Actuel, albe
Set 10 glob din plastic Actuel, 3cm
Cutie pentru globuri Craciun
Set globuri din plastic Actuel, 25 bucati

Magia sarbatorilor de iarna este cu adevarat completa atunci cand ai un brad decorat perfect. Globurile de Craciun sunt parte esentiala din acest proces.

La fel ca in fiecare an, Auchan s-a straduit sa iti puna la dispozitie cea mai generoasa gama, din care sa iti poti alege globul de Craciun preferat. Avem solutiile ideale pentru atunci cand vrei sa faci pentru prima oara bradul.

La noi gasesti set globuri Craciun la pret excelent, in variante diverse de culori si dimensiuni. Poti descoperi in oferta noastra inclusiv set globuri de Craciun cu zeci de bucati. Acestea sunt potrivite si pentru brazii de dimensiunei mari.

Tot la Auchan poti identifica si solutiile perfecte pentru atunci cand vrei sa completezi gama de accesorii pe care deja o detii. Ai inclusiv varianta de a achizitiona un singur glob de Craciun. Poti alege dintre toate variantele populare de culori, de la globuri albe si globuri roz, pana la globuri albastre.

Culorile sunt un criteriu foarte important, dar si dimensiunile conteaza atunci cand alegi globuri de Craciun. La Auchan gasesti globuri brad, pe care le poti sorta in functie de dimensiuni. Asa le vei alege usor pe cele potrivite pentru decorul tau de sarbatori. Poti opta pentru globuri mari de Craciun, precum si globulete mici si discrete, asemanatoare fulgilor de nea.

Un alt aspect important, in functie de care poti face alegerea ideala, este reprezentat de materialul din care sunt facute globurile de Craciun. La noi gasesti globuri de Craciun din sticla, dar ai posibilitatea sa optezi si pentru variante mai rezistente, din PVC sau plastic.

Orice preferinta ai avea, cert este ca in oferta Auchan am inclus o multime de globuri de Craciun ieftine. Cumpara-le acum de pe site-ul nostru si ti le livram direct la domiciliu! Ai preturi excelente si reduceri generoase.

Programul MyCLUB Auchan se adreseaza persoanelor fizice care au varsta de peste 18 ani impliniti la data inscrierii și care accepta Termenele și Condițiile Programului. Ofertele MyCLUB Auchan sunt valabile in limita stocurilor disponibile. Beneficiile se acorda in limita a 12 unitati / card client o singura data in perioada promotiei. Cardul poate fi utilizat doar in legatura cu magazinele Auchan participante și pentru acțiuni promotionale indicate de Auchan si nu poate fi utilizat in legatura cu alti comercianți sau pentru alte activitati in afara celor mentionate in Termene si Conditii. Auchan nu raspunde pentru imposibilitatea utilizarii Cardului in perioada in care aceste este suspendat sau in perioada in care sunt efectuate intretineri sau reparatii tehnice la sistemul de utilizarea al Cardului.

Acest site foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.Afla detalii aici. x