Filtre
 lei
 lei

Instalatii de Craciun

Instalatie Actuel 10 Led-uri div alb/gri/rosu
Instalatie Actuel cu 40 Led-uri
Instalatie Actuel 10 LED
Instalatie de exterior solara Actuel, 4.9m
Instalatie de Craciun Actuel 20 LED

Printre cele mai importante obiecte la care poti apela pentru a-ti decora casa de sarbatori sunt celebrele instalatii de Craciun. In oferta Auchan sunt disponibile modele de instalatii de Craciun in diferite variante de culori si dimensiuni.

Cele mai frumoase luminite decorative te vor ajuta sa obtii atmosfera perfecta de sarbatori chiar la tine acasa. Fie ca locuiesti la casa sau la bloc, cu siguranta beneficiezi de spatii exterioare pe care sa le poti infrumuseta cu decoratiuni de sarbatori.

Iti oferim instalatie de Craciun exterior, care va rezista bine la temperaturi scazute. Cele mai bune instalatii Craciun exterior de la Auchan se vor adapta specificului locuintei tale. Le poti alege in functie de culorile in care lumineaza beculetele, dar si in functie de dimensiunea firului.

O instalatie exterior te va face sa simti atmosfera de sarbatoare din casa ta, inca de pana sa intri pe usa. Traditionalul brad impodobit in Ajun are cu adevarat farmec doar daca este ornat cu lumini de Craciun spectaculoase. La noi poti alege instalatii LED, precum si variante de instalatie brad cu varf.

Cu instalatii de Craciun profesionale de la Auchan vei reusi sa obtii cel mai frumos brad pe care l-ai avut vreodata. La noi gasesti beculete decorative la preturi excelente, pe care le poti alege inclusiv in functie de tipul de alimentare. Astfel, iti oferim si variante de beculete de Craciun alimentate de la retea, cat si sortimente de instalatii de Craciun cu baterii.

Profita de varietatea gamei pe care doar la Auchan o ai la dispozitie. Iti oferim reduceri si promotii atractive pentru produse care deja au un pret avantajos. Comanda online instalatii de Craciun ieftine, iar noi iti asiguram livrare rapida.

Iti putem aduce produsele in cel mai apropiat magazin sau direct la domiciliu. Pentru ca vrem sa te bucuri de magia sarbatorilor!

Programul MyCLUB Auchan se adreseaza persoanelor fizice care au varsta de peste 18 ani impliniti la data inscrierii și care accepta Termenele și Condițiile Programului. Ofertele MyCLUB Auchan sunt valabile in limita stocurilor disponibile. Beneficiile se acorda in limita a 12 unitati / card client o singura data in perioada promotiei. Cardul poate fi utilizat doar in legatura cu magazinele Auchan participante și pentru acțiuni promotionale indicate de Auchan si nu poate fi utilizat in legatura cu alti comercianți sau pentru alte activitati in afara celor mentionate in Termene si Conditii. Auchan nu raspunde pentru imposibilitatea utilizarii Cardului in perioada in care aceste este suspendat sau in perioada in care sunt efectuate intretineri sau reparatii tehnice la sistemul de utilizarea al Cardului.