text.skipToContent text.skipToNavigation

Joc Call of Duty Infinite Warfare pentru XBOX One

0.00

(0 review)  scrie un review

Pretul include 19% TVA

Momentan acest produs nu este disponibil la comanda online

Disponibilitate: Indisponibil

Cod produs: 566640

Descriere produs
Specificatii
Adauga un review

Caracteristici produs

Call of Duty: Infinite Warfare pune povestea in prim plan, cu un fir narativ bogat si captivant. Infinity Ward, dezvoltatorul acestui joc,cucereste noi frontiere, explorand dificultatile si responsabilitatea reiesita din ocuparea unei functii de conducere. Intr-un moment total potrivnic, jucatorul va prelua postul de capitan al unei nave de razboi si va lupta impotriva unui inamic necrutator. Soldati experimentati vor fi pusi in situatii extraordinare care le vor testa capacitatile dobandite in timpul antrenamentelor si le vor dezvalui propriul caracter, pe masura ce invata sa conduca si sa ia acele decizii dure, dar necesare pentru a-si asigura victoria.

Jocul introduce in Call of Duty locatii nemaivazute pana acum, arme noi, dar si abilitati ingenioase. Intreaga campanie, din momentul in care esti pe picioarele tale si pana in carlinga navei spatiale pe care o pilotezi, este o experienta fara intreruperi, cu foarte mici momente de incarcare a nivelurilor, livrand acele scene memorabile de care fanii s-au indragostit.

In ceea ce priveste modul multiplayer, Call of Duty: Infinite Warfare promite sa loveasca cu impact maxim si sa recreeze acel razboi viitor in care fiecare secunda conteaza. Modul multiplayer al jocului vine cu o imbunatatire a sistemului de deplasare din Call of Duty, concentrandu-se pe conflictele din linia intai. De asemenea, Infinite Warfare include si un mod Zombies cooperativ care va arunca jucatorii intr-o poveste noua si originala, cu mecanici noi de joc.

Software

  • Denumire / titlu Call of Duty Infinite Warfare
  • Versiune XBOX
  • Limba Engleza
  • Platforma XBOX One
  • Mod comercializare DVD
  • Gen Shooter (FPS)
  • Recomandare varsta 18+ ani
Adauga un review
Pentru a adauga un review, te rugam sa te autentifici
Acest site foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.Afla detalii aici. x