Filtre
 lei
 lei

Jocuri si Jucarii Educative

Joc educativ D-Toys - Jocul numerelor
Joc matematic de lemn, diverse modele
Joc didactic Mozaic clasic Juno
Joc constructie octo Juno
Joc didactic- Didactic-litera magnetic Juno
Joc didactic Alfabetar introductiv Juno
Joc magnetic - Alfabetar cu tabla
Joc educativ D-Toys - Sa invatam alfabetul
Joc de constructie Octo plus Juno
Joc educativ D-Toys Buboo - Alfabetul
Reclama TV
Jucarie Robotel Salty
Joc didactic Mozaic basic Juno
Joc educativ D-Toys Buboo - Corpul uman
Reclama TV
Joc educativ D-Toys Buboo - Numerele
Reclama TV
Proiector D-Toys cu 32 de desene
Joc didactic Alfabetar magnetic Juno
Joc educativ D-Toys - Sa invatam numerele
Joc colectiv D-Toys - Globul pamantesc
Reclama TV
Micul inginer D-Toys - Set de constructie motorizat
Joc didactic Corpuri geometrice Juno
Joc educativ micul explorator Trefl
Joc colectiv D-Toys - Globul pamantesc, animale
Reclama TV
Joc colectiv D-Toys - Cuvinte secrete
Joc didactic Mozaic magnetic Juno
Joc educativ Agerino - Alfabetul
Joc educativ Alfabetar 12 Cuburi D-Toys
Set de pictura cu acrilice
Joc educativ Agerino - Silabele
Joc educativ Agerino -  Invat sa scriu
Joc didactic litere-cifre magnetice Juno
Joc colectiv D-Toys - Jocul povestilor
Joc educational, Logica!
Joc educativ Matematica distractiva D-Toys
Joc educativ D-Toys Buboo - Alimentatie sanatoasa
Reclama TV
Puzzle tematica Orasul HEADU
Joc didactic Didactic-cifre magnetice Juno
Joc didactic Set alfabetar magnetic Juno
Kosmos - Fascinat sa descopar chimia
Joc didactic Litere alfabet 30mm mag Juno

Nu stii ce jucarii sau jocuri sunt potrivite pentru copilul tau? Acceseaza chiar acum gama variata de jucarii si jocuri educative din magazinle noastre si cu siguranta vei stii ce sa alegi!

Selectia noastra de jucarii educative copii este una dintre cele mai interesante si atractive optiuni pentru copii. De la jocuri inteligente si provocatoare pana la seturi de marionete, exista atat de multe optiuni grozave incat nu vei stii pe care sa o alegi mai intai. 

Jocuri educative numerice, jocuri magnetice cu alfabet introductiv, jocuri educative despre corpul uman, jocuri matematice, jocuri de alimentatie, jucarii educative din lumea povestilor, jocuri de stiinta sau natura, toate sunt indrumari semnificative. Acestea sunt jocuri si jucarii de specialitate educationala de care micul tau cursant va fi in totalitate atras. Iar cand cel mic demonstreaza interes si aptitudini catre stiintele academice, nu exista un moment mai bun de atat pentru achizitionarea acestor jocuri smart! 

La Auchan, noi credem ca jucariile educative sunt instrumentele copilariei, ajutandu-i pe cei mici sa-si dezvolte creativitatea, imaginatia si abilitatile de gandire. In lumea tehnologiei de astazi, in care timpul petrecut pe ecrane a devenit ceva obisnuit, sa gasesti jucarii antrenante pentru copii poate deveni o adevarata provocare pentru parinti, insa nu si in magazinele Auchan. Aici poti gasi o selectie cuprinzatoare de jucarii si jocuri, care incurajeaza abilitatile de gandire creativa de care cei mici au nevoie pentru a se transforma in oameni de succes. 

Jucariile si jocurile educative din magazinele noastre sunt o modalitate inteligenta de a-i pune pe copii la incercare si de a le testa aptitudinile. Pentru micul matematician, avem un joc ideal al numerelor. Pentru micul artist, poti opta pentru un joc despre cum sa invete culorile si formele.

Daca este pasionat de lumea inconjuratoare, alege primul sau microscop. O jucarie cu globul pamantesc e ideala pentru cei mici pasionati de calatorie. Si lista nu se opreste aici! Adauga acum in cos jucariile si jocurile preferate si testeaza-i aptitudinile copilului tau.

Programul MyCLUB Auchan se adreseaza persoanelor fizice care au varsta de peste 18 ani impliniti la data inscrierii și care accepta Termenele și Condițiile Programului. Ofertele MyCLUB Auchan sunt valabile in limita stocurilor disponibile. Beneficiile se acorda in limita a 12 unitati / card client o singura data in perioada promotiei. Cardul poate fi utilizat doar in legatura cu magazinele Auchan participante și pentru acțiuni promotionale indicate de Auchan si nu poate fi utilizat in legatura cu alti comercianți sau pentru alte activitati in afara celor mentionate in Termene si Conditii. Auchan nu raspunde pentru imposibilitatea utilizarii Cardului in perioada in care aceste este suspendat sau in perioada in care sunt efectuate intretineri sau reparatii tehnice la sistemul de utilizarea al Cardului.