Filtre
 lei
 lei

Lenjerie de pat

Lenjerie de pat 3D
Cearsaf din bumbac Actuel, 180 x 210 cm, alb
Lenjerie de pat Ralex pentru 1 persoana
Cearsaf Actuel din jersey bumbac, 90 x 200 cm
Lenjerie de pat Kotonia Home, 1 persoana
Cearceaf din bumbac Actuel 200 x 220cm, Alb
Lenjerie de pat Ralex pentru 2 persoane
Lenjerie pat Ralex bumbac, pentru 2 persoane
Cearceaf din bumbac Actuel 220 x 240cm, Alb
Lenjerie de pat Ralex, 2 persoane
Set lenjerie Actuel satin, 2 persoane
Cearceaf din bumbac Actuel 220 x 240cm, Gri
Cearsaf Actuel 150 x 120 cm, alb
Set lenjerie Actuel satin, 2 persoane

Intr-o lume competitiva, in care fiecare zi e o cursa contra cronometru, multe persoane subestimeaza importanta somnului. De regula, un adult are nevoie de 7 - 9 ore de somn pe noapte, ca sa poata functiona la capacitate maxima. Insa, nu doar durata este importanta, ci si calitatea somnului. Din aceasta perspectiva, este esential sa-ti creezi conditii optime, cum ar fi ca in dormitor sa fie liniste si intuneric.

In acelasi timp, la fel de important este sa alegi o lenjerie de pat care sa-ti ofere confortul necesar pentru a te putea odihni. Concret, o lenjerie de pat care raspunde perfect nevoilor tale, iti asigura un somn de calitate, unul dintre elementele cheie pentru ca ziua urmatoare sa fie productiva si sa nu simti o oboseala permanenta.

Descopera oferta Auchan de lenjerii de pat, create din materiale de calitate, rezistente si cu un design prietenos. In gama noastra de produse, iti oferim lenjerie de pat din bumbac de diferite dimensiuni. In functie de nevoile si preferintele tale, poti opta pentru lenjerie de pat de o persoana sau pentru lenjeria de pat pentru 2 persoane.

In gama variata de produse, de la Auchan, vei descoperi lenjerii din bumbac cu design variat, concepute deopotriva pentru adulti si copii. Poti opta pentru culori neutre sau modele inflorate. Totodata, iti propunem lenjeriile 3D, care iti personalizeaza dormitorul, sau asternuturile realizate din microfibra. Nu subestima importanta asternuturilor de pat si alege lenjeria care ti se potriveste cel mai bine.

Noi venim in ajutorul tau cu oferte atractive si preturi avantajoase, pentru ca somnul tau sa fie o experienta placuta.

Descopera lenjeriile de pat de la Auchan si comanda online. Poti alege livrarea rapida si sigura direct la tine acasa sau le poti ridica personal din magazin, in doua ore de la plasarea comenzii.

Programul MyCLUB Auchan se adreseaza persoanelor fizice care au varsta de peste 18 ani impliniti la data inscrierii și care accepta Termenele și Condițiile Programului. Ofertele MyCLUB Auchan sunt valabile in limita stocurilor disponibile. Beneficiile se acorda in limita a 12 unitati / card client o singura data in perioada promotiei. Cardul poate fi utilizat doar in legatura cu magazinele Auchan participante și pentru acțiuni promotionale indicate de Auchan si nu poate fi utilizat in legatura cu alti comercianți sau pentru alte activitati in afara celor mentionate in Termene si Conditii. Auchan nu raspunde pentru imposibilitatea utilizarii Cardului in perioada in care aceste este suspendat sau in perioada in care sunt efectuate intretineri sau reparatii tehnice la sistemul de utilizarea al Cardului.