Filtre
 lei
 lei

Maioneza

Sos de maioneza Hellman's, 405ml
10% BONUS PE CARD
valabilitate: 22.06 - 05.07
Sos de maioneza Heinz, 395g
Sos maioneza Univer 420 g
Sos de maioneza Heinz, 460g
Sos maioneza Univer, flacon 620 g
Sos de maioneza Hellmann's, 210ml
Maioneza Auchan 235 g
5% BONUS PE CARD
valabilitate: 01.01 - 31.12
pasare_rosie
Sos de maioneza cu usturoi Olympia 480g
Sos light de maioneza Hellmann's,  405ml
Sos maioneza Univer 380 g
Sos de maioneza Hellmanns, 415g
Sos hrean cu maioneza Univer 160 g
Sos de maioneza Original Hellmann's, 625ml
Sos de Maioneza Maggi, 263g
Maioneza Auchan, 78%, 400g
5% BONUS PE CARD
valabilitate: 01.01 - 31.12
pasare_rosie
Maioneza cu mustar de Dijon Auchan, 425 g
5% BONUS PE CARD
valabilitate: 01.01 - 31.12
pasare_rosie
Sos de maioneza Original Hellmann's, 855ml
Sos de maioneza vegan Green Course, 240g
Maioneza Auchan, 180g
5% BONUS PE CARD
valabilitate: 01.01 - 31.12
pasare_rosie
Sos de maioneza Univer 320 g
Sos de usturoi vegan Green Course, 240g
Sos de maioneza Clasic Olympia 500 g
Sos de maioneza Maggi, 235g
Sos de maioneza Tomi, 440g
Sos de maioneza pentru hamburger Maggi, 220g

Descopera intrega oferta de sortimente din categoria “Maioneza” si alege sosul potrivit pentru cele mai delicioase mese.

Maioneza este un sos excelent pentru o multime de preparate de tip “fast-food”, insa este si un ingredient-cheie din compozitia unor bucate facute acasa, precum ouale umplute, salata de conopida, ciupercile cu maioneza si usturoi sau clasica salata de boeuf. Sa nu uitam nici de sosurile realizate cu acest sos, pe care le poti prepara chiar tu, atunci cand ai acasa cea mai buna maioneza de la Auchan.

In frigiderul tau trebuie sa existe mereu un borcan sau o sticla de maioneza, pentru ca poti realiza o multime de preparate savuroase, avand in compozitie acest produs.

La Auchan gasesti maioneza la preturi pe care nu le poti trece cu vederea. Te asteptam oricand cu o gama extinsa de produse de acest fel, alaturi de alte sosuri si condimente ce nu trebuie sa lipseasca din nicio bucatarie.

Profita acum de cele mai avantajoase oferte pe care le gasesti in aceasta categorie de produse si alege exact acea maioneza pe gustul tau! Filtreaza produsele in functie de preferintele tale, pentru a identifica mult mai rapid sortimentul de maioneza de care esti interesat. Ramai alaturi de oferta online a magazinului Auchan, pentru a fi mereu la curent cu cele mai avantajoase preturi pentru sortimentele din categoria “Maioneza”.

Comanda online si afla cum poti beneficia de o livrare rapida chiar la domiciliul tau, sunand chiar acum la numarul de telefon 021-9141. Unul dintre colegii nostri iti va explica toti pasii premergatori unei comenzi online! 

Alege sa faci mereu cumparaturile la Auchan, pentru ca cea mai buna maioneza sa ajunga rapid in frigiderul tau, fie prin curier, fie cumparata chiar de tine, de pe rafturile magazinelor noastre!

Programul MyCLUB Auchan se adreseaza persoanelor fizice care au varsta de peste 18 ani impliniti la data inscrierii și care accepta Termenele și Condițiile Programului. Ofertele MyCLUB Auchan sunt valabile in limita stocurilor disponibile. Beneficiile se acorda in limita a 12 unitati / card client o singura data in perioada promotiei. Cardul poate fi utilizat doar in legatura cu magazinele Auchan participante și pentru acțiuni promotionale indicate de Auchan si nu poate fi utilizat in legatura cu alti comercianți sau pentru alte activitati in afara celor mentionate in Termene si Conditii. Auchan nu raspunde pentru imposibilitatea utilizarii Cardului in perioada in care aceste este suspendat sau in perioada in care sunt efectuate intretineri sau reparatii tehnice la sistemul de utilizarea al Cardului.