Napolitana vegan eco in cioco 40 g
Pretul include 5% TVA
Pretul pe kilogram : 106,50Â lei
Stoc in magazine
Ne straduim sa actualizam in permanenta informatiile de pe site. Cu toate acestea, exista posibilitatea aparitiei unor inadvertente independente de vointa noastra. Fotografiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard. De asemenea, descrierea si specificatiile produselor pot fi modificate de producatori fara notificare prealabila. Informatia despre stocul din magazin este valabila doar in momentul vizualizarii acestei pagini, iar disponibilitatea promotiilor si a preturilor afisate poate fi afectata de modificarile stocurilor. Pentru a creste acuratetea informatiilor, actualizam stocul periodic, iar ultima actualizare a fost facuta la 16.01.2021, 10:50. Multumim pentru intelegere.
Produse similare/complementare
Caracteristici produs
Napolitana crocanta vegana cu alac si cocos invelita in ciocolata.
Informatii nutritionale
- kJ pe 100g sau 100ml 2308
- kcal pe 100g sau 100ml 553
- Grasimi (g sau ml) 32.5
- din care acizi grasi saturati (g sau ml) 19.7
- Glucide (g sau ml) 56.3
- din care zaharuri (g sau ml) 23.7
- Sare (g sau m 2
- Proteine (g sau ml ) 8.1
Ingrediente si alergeni
- Ingrediente Faina integrala de alac, zahar organic brut din trestie, masa de cacao organica, cocos bio, ulei organic de cocos, faina de cocos bio, pudra de cacao organica cu continut scazut de grasimi, unt organic de cacao, ulei de floarea-soarelui organic, bicarbonat de sodiu, sare
- Alergeni descriere faina ecologica integrala de grau, laptele organic degresat, poate contine urme de soia, arahide si nuci
Diete
- ECO/BIO Da
- Fara conservanti Da
- Fara coloranti Da
Informatii generale
- Brand / marca Harmonica
Dimensiuni si impachetare
- Cantitate neta (kg, l) 0.04
- Cantitate neta scursa (kg) 0.04
Conditii vanzare
- Termen de valabilitate A se consuma de preferinta inainte de: vezi data inscriptionata pe ambalaj
Producator / Origine
- Tara de origine Bulgaria
Utilizare
- Conditii de pastrare / depozitare Pastrati intr-un loc uscat si racoros, ferit de actiunea directa a soarelui
- Mod de preparare Faina de alac se coace in cruste care sunt imbibate cu amestec de crema de zahar, trestie de nuca de cocos, unt de nuca de cocos, praf scazut de grasime de cacao. Uleiul de floarea-soarelui este folosit ca agent anti-lipire intre amestecul de faina de alac si placile de coacere. Apoi sunt acoperite cu ciocolata neagra.
Adauga un review
Pentru a adauga un review, te rugam sa te autentifici