Filtre
 lei
 lei

Componente PC

Cablu USB Hama cu mufa USB type B 1.8m
Cablu USB 2.0 Qilive cu lungime de 1.8m
Cablu alimentare Qilive, 3 pin, laptop, 1.5m
Cablu Selecline,  vga, 1.5m
Cablu USB 3.0 Qilive cu lungime de 1.8m
Cablu Qilive, boxe 2 x 1.5mm, 10m
Adaptor Qilive, usb3.1gigabiteth
Cablu Qilive, vga extensie, 1.8m
Adaptor Qilive, usb3.0 gigabit eth.
Adaptor Qilive, displayport-vga
Adaptor Qilive, usb c-vga,full hd
Set Qilive, mufe f 6.5 tata, 2p
Cablu VGA Qilive cu lungime de 5m

Computerul este un mecanism care iti poate oferi nenumarate beneficii. Cu ajutorul unui PC bun, poti lucra eficient, poti practica gaming-ul sau te poti relaxa la cele mai tari filme si seriale. In acelasi timp, ai nevoie sa ii acorzi calculatorului tau si resursele necesare pentru a functiona eficient.

La Auchan poti sa alegi cele mai bune solutii dintr-o gama variata de componente PC. Un sistem PC este alcatuit din mai multe elemente, care trebuie interconectate pentru a putea functiona eficient. In oferta noastra gasesti o multime de componente calculator care te ajuta sa conectezi toate piesele in mod corect.

Iti oferim cabluri pentru PC solide si de dimensiuni generoase. Cumpara de la Auchan cablu USB, cablu prelungitor pentru USB sau cablu VGA. Cu ajutorul acestor componente, vei putea sa conectezi atat monitorul la unitatea centrala, cat si alte periferice.

Si alimentarea reprezinta un aspect esential pentru buna functionare a unui calculator. Daca te intrebi ce componente are un PC si care sunt elementele indispensabile, un cablu de alimentare trebuie sa fie pe lista. Cumpara de la Auchan cablu alimentare lung si scapa de grija ca unitatea centrala nu este conectata la electricitate.

Daca vrei si alte componente PC care sa contribuie la buna functionare a PC-ului tau, la noi gasesti ventilator pentru PC. Acesta va mentine in parametri optimi temperatura componentelor interne ale unitatii si va evita supraincalzirea.

Tot de la noi poti comanda si alte piese calculator, precum adaptor wireless sau adaptor USB-C - VGA. Completeaza-ti configuratia PC-ului cu ajutorul celor mai tari accesorii PC de la Auchan. Ajuta-ti calculatorul sa atinga performante maxime.

Iti oferim componente PC la pret bun, de la cele mai cunoscute branduri din domeniu. Comanda online, de pe site sau din aplicatia Auchan, si beneficiezi de livrare la tine acasa, in cel mai scurt timp!

Programul MyCLUB Auchan se adreseaza persoanelor fizice care au varsta de peste 18 ani impliniti la data inscrierii și care accepta Termenele și Condițiile Programului. Ofertele MyCLUB Auchan sunt valabile in limita stocurilor disponibile. Beneficiile se acorda in limita a 12 unitati / card client o singura data in perioada promotiei. Cardul poate fi utilizat doar in legatura cu magazinele Auchan participante și pentru acțiuni promotionale indicate de Auchan si nu poate fi utilizat in legatura cu alti comercianți sau pentru alte activitati in afara celor mentionate in Termene si Conditii. Auchan nu raspunde pentru imposibilitatea utilizarii Cardului in perioada in care aceste este suspendat sau in perioada in care sunt efectuate intretineri sau reparatii tehnice la sistemul de utilizarea al Cardului.