Filtre
 lei
 lei

Parizer

Pentru o experienta imbunatatita iti livram comanda din cel mai apropiat magazin! Verifica aici aria de livrare
Parizer cu carne de porc Auchan, 1 kg
pasare_verde
Parizer cu piept de pui Fox, 500 g
Parizer Rustic Agricola, 500 g
Mini Parizer cu pui Cris-Tim 500 g
Parizer de porc  Pick, 400 g
Parizer extra de pui 350 g
Parizer de pasare Caroli Primo, 1000g
Parizer Extra de pui Perfect Poultry 800 g
Parizer de porc Fox, 500g
Parizel vegetal Fito-Fitt 350 g
Parizer extra Silvania Gourmet 400 g
Parizer cu sunca, +/- 500g

Fa-ti mereu cumparaturile in magazinul tau Auchan, atunci cand iti este pofta de un parizer asa cum nu ai mai mancat de foarte mult timp. Gasesti in stoc o multime de sortimente de parizer, provenind atat de la producatori autohtoni renumiti, cat si din tari UE.

Cumpara parizer din Auchan, pentru ca ai parte de preturi exceptionale! Pe rafturile magazinelor noastre vei avea mereu la indemana cel mai bun baton de parizer pentru pofta ta: parizer vegetal, parizer din piept de pui, parizer de porc etc

Cauti produse ce nu contin gluten, conservanti, coloranti sau lactoza? Auchan este locul potrivit pentru nevoile tale. Asadar, consulta cu atentie intreaga gama cu sortimente de parizer din aceasta pagina si treci pe lista ta de cumparaturi produsele pe care vrei sa le achizitionezi. Ajungi imediat imediat la sortimentele producatorului tau preferat de parizer, cu un simplu click pe filtrul de sortare rapida pe care il poti gasi in aceasta pagina. Acest filtru, precum si altele din pagina online “Parizer” iti permit sa fii mult mai flexibil, atunci cand vrei sa iti faci lista de cumparaturi. Nu trebuie sa cauti manual un anumit sortiment de parizer, daca ai la indemana filtrele de cautare rapida!

Daca esti un client nou in Comunitatea Auchan, fa-ti rapid un cont pentru a fi primul care beneficiaza de noutati, evenimente, oferte speciale si alte surprize pe care noi ti le pregatim saptamanal. Daca ai nevoie de asistenta pentru realizarea acestui cont, suna acum la numarul de telefon 021-9141, iar unul dintre colegii nostri iti va oferi sprijinul necesar.

Te asteptam la cumparaturi pe Auchan.ro cu cele mai mici preturi la produsele tale preferate!

Refa-ti mereu stocul de mezeluri cu produse proaspete de pe rafturile magazinelor Auchan si ofera-le mereu celor dragi clipe savuroase, la fiecare masa!

Programul MyCLUB Auchan se adreseaza persoanelor fizice care au varsta de peste 18 ani impliniti la data inscrierii și care accepta Termenele și Condițiile Programului. Ofertele MyCLUB Auchan sunt valabile in limita stocurilor disponibile. Beneficiile se acorda in limita a 12 unitati / card client o singura data in perioada promotiei. Cardul poate fi utilizat doar in legatura cu magazinele Auchan participante și pentru acțiuni promotionale indicate de Auchan si nu poate fi utilizat in legatura cu alti comercianți sau pentru alte activitati in afara celor mentionate in Termene si Conditii. Auchan nu raspunde pentru imposibilitatea utilizarii Cardului in perioada in care aceste este suspendat sau in perioada in care sunt efectuate intretineri sau reparatii tehnice la sistemul de utilizarea al Cardului.