Pate cu ficat de porc Bucegi, 120g
Alege sa iti imbogatesti mesele cu pate cu ficat de porc Bucegi, 120g. Pate-ul este o solutie excelenta de aliment, deoarece el poate fi consumat in orice moment al zilei.
Gustul traditional al pate-ului Bucegi te va face sa te bucuri mai mult de mesele tale. Bogat atat in proteina vegetala, cat si in proteina din porc, pate-ul Bucegi isi pastreaza savoarea clasica si ramane o excelenta optiune pentru mesele tale.
Produsul este obtinut din ingrediente proaspete, de calitate, si ofera un excelent aport caloric. O cutie de pate cu ficat de porc Bucegi, 120g poate fi depozitata pentru o perioada lunga de timp, insa produsul trebuie consumat in maximum 24 de ore dupa deschiderea ambalajului.
Cantitatea neta de 120g transforma produsul intr-unul ideal pentru a fi consumat la o singura masa. Comanda online pate cu ficat de porc Bucegi, 120g din oferta Auchan. Ai livrare rapida si pret atractiv!
Informatii nutritionale
- kJ pe 100g sau 100ml 777
- kcal pe 100g sau 100ml 187
- Grasimi (g sau ml) 13.9
- din care acizi grasi saturati (g sau ml) 5
- Glucide (g sau ml) 4
- din care zaharuri (g sau ml) 1.2
- Sare (g sau m 1.2
- Fibre (g sau ml ) 0.9
- Proteine (g sau ml ) 11
Ingrediente si alergeni
-
Ingrediente
Ficat de porc (20%), slanina, apa, sorici, proteina vegetala din Soia, sare iodata, amidon din porumb, zahar, proteina animala de porc, ceapa, faina alba de grau, condimente, dextroza, emulsifianti
Monogliceride si digliceride ale acizilor grasi; stabilizatori: difosfati si trifosfati de sodiu; extract de drojdie, agent de ingrosare: guma xantan; arome, colorant: carmin; conservant: nitrit de sodiu. - Alergeni descriere Soia/Grau
Diete
- Fara lactoza Da
Informatii generale
- Brand / marca Bucegi
Dimensiuni si impachetare
- Cantitate neta (kg, l) 0.12
- Greutate (g) 0.120
Conditii vanzare
- Termen de valabilitate A se consuma de preferinta inainte de data inscrisa pe ambalaj
Producator / Origine
- Tara de origine Romania
Utilizare
-
Conditii de pastrare / depozitare
A se pastra in loc uscat si racoros, la temperatura de +4 grade C pana la maxim +25 grade C
Dupa deschiderea cutiei, a se pastra la frigider si a se consuma in maxim 24 de ore. -
Mod de preparare
Produsul este obtinut prin cuterarea materiilor prime regasite in lista de ingrediente cu obtinerea unei paste omogene, care se dozeaza automat in cutii
Cutiile inchise ermetic sunt supuse tratamentului de sterilizare.