Filtre
 lei
 lei

Mancare pesti

Produse recomandate din categoria Pesti si testoase

Exo Gammarus, 400ml
Exo Fulgi, 400ml
5.5

In stoc

Hrana Padovan, Sticks pentru broscute, 80 g
Filtermedium Easy life, 250 ml
Hranitor automat Prodac, 150 ml
Piatra de aer Zolux cilindrica 3 cm
Bol din plastic Imac, pentru broscute testose
Rezerva burete pentru filtru Prodac 100
Pompa aer pentru acvariu Prodac 150 l

Pestisorii de acvariu sunt animale de companie extrem de linistite si usor de intretinut. Atunci cand ai pesti de acvariu, tot ce trebuie sa faci este sa le asiguri o alimentatie corecta si un spatiu curat in care sa se poata misca in voie. Acelasi lucru este valabil si in cazul reptilelor precum broastele testoase.

Am adunat la Auchan o gama variata de mancare pesti, articole si accesorii pentru pesti si testoase, pentru ca prietenii tai necuvantatori sa aiba o viata lunga si armonioasa.

Pentru pestisorii de acvariu, ti-am pregatit la Auchan o gama larga de hrana pesti. Cea mai buna hrana uscata pentru pesti de apa dulce si sarata este pe baza de creveti sau crustacei minusculi. Nu uita ca este foarte important sa dozezi in mod corespunzator mancarea pentru pesti pe care le-o oferi. Cumpara de la Auchan, deoarece iti oferim doar sortimente oferite de producatori care iti pun la dispozitie si indicatii precise de utilizare, in asa fel incat sa eviti supradozarea.

Si pentru broastele testoase trebuie sa apelezi la hrana de calitate. Alege din oferta noastra mancare pentru broaste testoase la pret bun si ofera-i broscutei tale mancare mineralizata si bogata in toti nutrientii necesari. Atat pentru pesti acvariu, cat si pentru broaste testoase, ai nevoie si de accesorii cu ajutorul carora sa le asiguri conditii optime in fiecare zi.

Indiferent de ce specii de pesti tii in acvariu, acesta este un spatiu care trebuie bine curatat si ingrijit. Cumpara de la Auchan incalzitor pentru acvariu, aspirator cu pompa pentru acvariu sau hranitor automat. Si daca ai broasca testoasa, de la Auchan poti sa achizitionezi bol din plastic pentru broaste testoase.

Descopera in magazinele noastre cele mai bune produse si mancare pesti pentru companionul tau sau comanda online. Iti oferim livrare rapida si sigura la domiciliu!

Programul MyCLUB Auchan se adreseaza persoanelor fizice care au varsta de peste 18 ani impliniti la data inscrierii și care accepta Termenele și Condițiile Programului. Ofertele MyCLUB Auchan sunt valabile in limita stocurilor disponibile. Beneficiile se acorda in limita a 12 unitati / card client o singura data in perioada promotiei. Cardul poate fi utilizat doar in legatura cu magazinele Auchan participante și pentru acțiuni promotionale indicate de Auchan si nu poate fi utilizat in legatura cu alti comercianți sau pentru alte activitati in afara celor mentionate in Termene si Conditii. Auchan nu raspunde pentru imposibilitatea utilizarii Cardului in perioada in care aceste este suspendat sau in perioada in care sunt efectuate intretineri sau reparatii tehnice la sistemul de utilizarea al Cardului.