Filtre
 lei
 lei

Consumabile si piese auto

Stergator de parbriz Bosch Eco 60 cm
Stergator de parbriz Bosch Aero Eco 47.5 cm
Stergator de parbriz Bosch Eco 53 cm
Borne Star pentru acumulator auto 6 - 12V
Stergator de parbriz Bosch Aero Eco 53 cm
Stergator de parbriz Bosch Aero Eco 40 cm
Stergator de parbriz Bosch Eco 40 cm
Stergator de parbriz Bosch Eco 47.5 cm
Stergator de parbriz Bosch Aero Eco 55 cm
Stergator de parbriz Bosch Aero Eco 50 cm
Stergator de parbriz Bosch Aero Eco 45 cm
Stergator de parbriz Bosch Eco 55 cm
Cheie in cruce Vgt pentru roti
Stergator de parbriz Bosh Eco 34 cm
Borne Deluxe pentru acumulator auto 6 - 12V
Stergator de parbriz Bosch Eco 50 cm
Etansor Kraftmann lichid pentru pori 250 ml
Stergator de parbriz Bosch Eco 45 cm
Stergator de parbriz Bosch Aero Eco 70 cm
Stergator de parbriz Bosh Aero Eco 35 cm
Set bujii ENKER DACIA, 4 buc

Beneficiile pe care ti le poate aduce o masina sunt numeroase: poti merge cu masina la serviciu, dar si in vacanta, poti sa transporti bagaje grele si sa economisesti timp.

Tocmai de aceea, autoturismul tau merita sa ii oferi cea mai buna intretinere si cele mai eficiente piese de schimb. Auchan vine si de aceasta data in ajutorul tau si iti pune la dispozitie o gama larga de consumabile si piese auto, din care tu sa le alegi pe cele potrivite.

Targul de piese auto este acum la doar un click distanta, deoarece poti comanda de pe site-ul nostru sau din aplicatie exact elementele de care ai nevoie pentru mentenanta autoturismului tau. Iti oferim modele diverse de stergator de parbriz, de la producatori renumiti.

Cumpara de la Auchan cele mai bune consumabile si piese auto pentru curatarea parbrizului, usor de folosit si foarte eficiente. Tot la noi gasesti si piese prin care te asiguri ca motorul autoturismului tau porneste mereu asa cum trebuie si functioneaza fara probleme.

Cumpara consumabile si piese auto ieftine si bune, precum bujiile. Iti oferim bujii simple sau bujii la set, compatibile cu o multime de tipuri de motoare. La Auchan gasesti piese auto romanesti care sa-ti permita sa circuli mereu in cele mai bune conditii. Ai acces la sigurante lamelare compatibile cu orice model de autoturism, precum si la etansator pentru garnituri.

Tot de la Auchan poti cumpara si borne pentru acumulator auto, produse din cele mai rezistente materiale. De la Auchan poti comanda cele mai bune consumabile si piese auto online, in deplina siguranta.

Alege sa platesti un pret mic pentru calitate mare si bucura-te de piese de schimb auto sigure si rezistente. Cumpara acum solutiile ideale din oferta noastra si beneficiaza de livrare direct la domiciliu sau in cel mai apropiat magazin Auchan!

Programul MyCLUB Auchan se adreseaza persoanelor fizice care au varsta de peste 18 ani impliniti la data inscrierii și care accepta Termenele și Condițiile Programului. Ofertele MyCLUB Auchan sunt valabile in limita stocurilor disponibile. Beneficiile se acorda in limita a 12 unitati / card client o singura data in perioada promotiei. Cardul poate fi utilizat doar in legatura cu magazinele Auchan participante și pentru acțiuni promotionale indicate de Auchan si nu poate fi utilizat in legatura cu alti comercianți sau pentru alte activitati in afara celor mentionate in Termene si Conditii. Auchan nu raspunde pentru imposibilitatea utilizarii Cardului in perioada in care aceste este suspendat sau in perioada in care sunt efectuate intretineri sau reparatii tehnice la sistemul de utilizarea al Cardului.