Pizza Edenia Speciale, 325g
Informatii nutritionale
- kJ pe 100g sau 100ml 988
- kcal pe 100g sau 100ml 235
- Grasimi (g sau ml) 8.8
- din care acizi grasi saturati (g sau ml) 3.7
- Glucide (g sau ml) 26.4
- din care zaharuri (g sau ml) 3.5
- Sare (g sau m 1.28
- Proteine (g sau ml ) 11.5
Ingrediente si alergeni
- Ingrediente Faina de grau, pasta de tomate, branza Edamer 7.7% (lapte), Mozzarella 7.7% (lapte), apa, salam 7.1% (carne de porc, slanina, sare iodata, extracte de condimente, dextroza, sirop de glucoza, antioxidanti ( extract de rozmarin, izoascorbat de sodiu), condimente, zahar, conservant (nitrit de sodiu), fum), ciuperci Champignon 5.5%, sunca 5.5% (carne de porc, sare iodata, dextroza, zahar, antioxidanti (ascorbat de sodiu, extract de rozmarin), conservanti (nitrit de sodiu), fum), salam Pepperoni 2.8% (carne de porc, slanina, sare iodata, extracte de condimente, dextroza, condimente, sirop de glucoza, zahar, antioxidanti (extract de rozmarin, izoascorbat de sodiu), conservant (nitrit de sodiu), fum), ulei de rapita, dextroza, sare alimentara, drojdie, amidon, amidon de grau, zahar, verdeturi, condimente, pastarnac, usturoi.
- Alergeni descriere Grau, lapte. Poate contine urme de telina.
Diete
- Fara conservanti Da
- Fara coloranti Da
Informatii generale
- Brand / marca Edenia
Dimensiuni si impachetare
- Cantitate neta (kg, l) 325
- Greutate (Kg) 0.325
Conditii vanzare
- Termen de valabilitate A se consuma de preferinta inainte de: vezi data inscriptionata pe ambalaj
Producator / Origine
- Tara de origine Germania
Utilizare
- Conditii de pastrare / depozitare A se pastra la -18 °C
-
Mod de preparare
Preincalziti cuptorul. La cuptor electric 225°C. La cuptor cu gaz treapta 4-5. La cuptor cu aer circulant 180°C.
Indepartati folia si asezati pizza congelata in centrul cuptorului, pe grilaj si lasati-o sa se coaca cca. 10-12 minute.
Pizza este gata pentru servire daca branza s-a topit bine si marginea este maronie si crocanta.
In cazul unei pizza decongelate, timpul de coacere este redus cu cca. 3-4 minute.